Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντιτορπιλικά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντιτορπιλικά!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την επικίνδυνη Βιγιαρεάλ με μόνο στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον μας επιφυλάσσει η 5η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Ουέσκα. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν ζημιά στους νεοφώτιστους, που αμύνθηκαν υποδειγματικά. Από την άλλη, τα “κίτρινα υποβρύχια”  έρχονται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Αλαβές. Είχαν μια καλή εικόνα, επιθετικά ήταν αποτελεσματικότατοι, ενώ παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν ένα γκολ ήταν καλοί αμυντικά. Θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες και να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί.

Δυνατή πρόκληση και για την Βαλένθια! Οι “νυχτερίδες” αντιμετωπίζουν την Μπέτις στο “Μεστάγια”. Οι γηπεδούχοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Έρχονται από την νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, επιθετικά είχαν λίγες καλές στιγμές πλην του γκολ, ωστόσο αμύνθηκαν εξαιρετικά και πήραν μια μεγάλη νίκη.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Μπέτις και τα άλλα ματς

Από την άλλη, η Μπέτις έρχεται από την ήττα με 3-0 στην έδρα της Χετάφε. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο παιχνίδι. Φάνηκε ανήμπορη να απειλήσει και περιορίστηκε σε ένα παθητικό ρόλο. Ενώ, αμυντικά έκανε αρκετά λάθη και τα πλήρωσε. Είναι η δεύτερη σερί ήττα και πρέπει να βελτιωθεί για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την Χετάφε. Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ κοντράρεται με την Εϊμπάρ και η Έλτσε υποδέχεται την Ουέσκα.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις