Serie A – προαναγγελία: Στo Ούντινε τα φώτα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Στo Ούντινε τα φώτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Ουντινέζε και η Ρόμα στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας - Την Κροτόνε υποδέχεται η Σασουόλο

03.10.2020 | 14:26

Serie A – προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Ρόμα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Βερόνα. Είχαν μία κακή παρουσία και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Το μεγαλύτερο τους πρόβλημα εντοπίζεται στην επιθετική τους γραμμή. Δεν μπορούν να βρουν λύσεις και δυσκολεύονται να απειλήσουν κλειστές άμυνες. Ο σημερινός της αντίπαλος είναι σαφώς καλύτερος και θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά για να έχει ελπίδες. Απόψε, θα  απουσιάζουν οι Λάρσεν, Γιάγιαλο, Μαντραγκόρα, Νούιτινκ και Γουάλας.

Από την άλλη, η Ρόμα έρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Γιουβέντους. Το αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά και βρέθηκαν να προηγούνται δύο φορές, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και ισοφαρίστηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Απόψε, θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Ενώ, δεν υπολογίζονται οι Φάτσιο, Ζεσούς, Ζανιόλο, Κάρσντροπ, Περότι και Παστόρε.

Serie A – προαναγγελία: Σασουόλο και Κροτόνε

Το μεσημέρι η Σασσουόλο αντιμετωπίζει την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν με 1-4 την Σπέτσια. Δεν ήταν καλοί στο ξεκίνημα και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Όμως, μετά το 65’ ανέβασαν τον ρυθμό τους κατακόρυφα και κυριάρχησαν. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ. Απόψε, είναι το φαβορί και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Μάρλον, Ρομάνια, Μπόγκα, Ροζέριο και Μανιανέλι.

Από την άλλη, η Κροτόνε έρχεται από την ήττα με την Μίλαν. Ήταν ακίνδυνη και δεν μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στους «ροσονέρι». Ενώ, αμυντικά δεν ήταν τόσο κακή, όμως δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ. Πρέπει να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία για να πάρουν θετικά αποτελέσματα. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Κουόμο, Εντουάρντο, Μπενάλι, Ριβιέρ, Κρέσπι , Ζιλιότι και Έβανς.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν
Exit mobile version