Λένι Κράβιτζ σήμερα: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λένι Κράβιτζ σήμερα: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λένι Κράβιτζ σήμερα: Το περιοδικό «Men's Health» τον αποκαλεί «απόλυτο Θεό του ροκ».

03.10.2020 | 18:16

Λένι Κράβιτζ σήμερα: Ο Λένι Κράβιτζ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Men’s Health» για το τεύχος Νοεμβρίου και εντυπωσίασε με το κορμί του στα 56 του χρόνια. O Λένι Κράβιτζ ζει στις Μπαχάμες σε ένα τροχόσπιτο, έχει δικό του κήπο όπου καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά και γυμνάζεται καθημερινά έξω στην φύση. Είναι χορτοφάγος, αποφεύγει την ζάχαρη και τρώει κυρίως ωμά λαχανικά. Οταν θέλει να φάει κάτι εκτός προγράμματος, τρώει ψωμί, μακαρόνια και pancakes. Ο διάσημος μουσικός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Men’s Health» και μάλιστα το περιοδικό ταξίδεψε μέχρι τις Μπαχάμες για να δείξει στους θαυμαστές του την καθημερινότητά του.

Ο Λένι Κράβιτζ έχει αποκτήσει ένα σώμα που θα το ζήλευε κάθε άντρας, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής (τρώει κυρίως ωμές τροφές) και γυμναστικής. Γυμνάζεται πάνω σε ένα κορμό δέντρου έχοντας τον personal trainer του σε βιντεοκλήση. Του αρέσει να κάνει sup στη θάλασσα, να ψαρεύει και να κάνει ποδήλατο στην φύση. Οδηγεί έναν σκαραβαίο και έχει για παρέα τα δύο του σκυλιά.  

Ο Λένι Κράβιτζ πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Lisa Bonet, και τον σύζυγό της, Jason Momoa. Ο Kravitz και η Bonet έχουν πάρει διαζύγιο από το 1993, κι έχουν μαζί μια κόρη 31 ετών, τη Ζoey Kravitz. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση.

“Περνάς από έναν γάμο με κάποιον, χωρίζεις και είναι πολύ δύσκολο”, δήλωσε ο ίδιος στους Times. “Aλλά δουλέψαμε και διαθέσαμε χρόνο ώστε να γίνουμε ξανά κολλητοί φίλοι”, είπε. Η κοντινή σχέση που έχουν οι δυο τους επεκτείνεται και στον σύζυγο της Bonet, Jason Momoa, ο οποίος είναι και πατέρας των δυο μικρότερων παιδιών της. “Οι οικογένειές μας είναι καλά αναμεμειγμένες. Αγαπώ τον σύζυγό της – τον έχω σαν αδερφό μου – και αγαπώ τα παιδιά. Είναι υπέροχο αλλά χρειάζεται δουλειά”, εξήγησε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version