Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κρας τεστ με Σεβίλλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κρας τεστ με Σεβίλλη

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τους Ανδαλούσιους - Εκτός με Λεβάντε η Ρεάλ Μαδρίτης, με Κάντιθ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Γρανάδα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στην Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Σεβίλλη στο «Καμπ Νου».  Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Θέλτα. Παρά την έντονη πίεση που υπήρχε στο ξεκίνημα, οι Καταλανοί έχουν μπει πολύ δυνατά στην σεζόν. Έχουν μόνο νίκες και παίζουν ξανά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Απόψε, το έργο τους είναι δύσκολο, ωστόσο αν κάνουν παρόμοια εμφάνιση, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

Από την άλλη, η Σεβίλλη έχει ξεκινήσει εξίσου καλά. Έχει το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή απέναντι στην Λεβάντε. Είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Απόψε, θα κοντράρει την Μπάρτσα και θέλει να συνεχίσει τις νίκες. Ενα πραγματικό κρας τεστ για τις δύο ομάδες και τις φετινές τους φιλοδοξίες.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρόκληση στη Βαλένθια

Δυνατή πρόκληση και για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Λεβάντε στη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Έρχονται από την ήττα με 0-1 από την Σεβίλλη. Δεν ήταν καλοί και το σκορ είναι μάλλον κολακευτικό για την εμφάνιση τους. Ήταν ανήμποροι να απειλήσουν, ενώ και αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη. Έχασαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Βαγιαδολίδ. Δυσκολεύτηκε να διασπάσει την κλειστή άμυνα της αντιπάλου της, ωστόσο πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιωθεί κυρίως επιθετικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αλαβές υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Οσασούνα αντιμετωπίζει την Θέλτα και η Καντίθ κοντράρεται με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα λιγκ, την Γρανάδα.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις