Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσε η Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσε η Μπάρτσα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σεβίλλη εντός έδρας - Καθάρισε η Ρεάλ 0-2 στη Βαλένθια κόντρα στη Λεβάντε

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το πρώτο της στραβοπάτημα στην σεζόν έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Σεβίλλη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Στο 8’ ο Λουκ Ντε Γιόνγκ έκανε το 0-1. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση από την Μπάρτσα, αφού στο 10’ ο Κουτίνιο έγραψε το 1-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Υπήρχε αρκετή ένταση και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έγιναν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, όμως οι τερματοφύλακες ήταν σε καλή βραδιά και έκαναν φοβερές αποκρούσεις. Έτσι, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επαγγελματικό 0-2 η Ρεάλ

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 της Λεβάντε εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 16’ ο Βινίσιους έκανε το 0-1 και έβαλε την ομάδα του δτην θέση του οδηγού. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο χωρίς επιτυχία. Στο β’ μέρος, η Ρεάλ είχε ξανά την πρωτοβουλία. Προσπάθησε να απειλήσει και είχε δοκάρι στο 51’ αλλά η Λεβάντε αμυνόταν εξαιρετικά. Ενώ, είχε και εκείνη ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπενζεμά έγραψε το τελικό 0-2.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Οσασούνα νίκησε 2-0 την Θέλτα (Ρονκάλια 23’, Καγιέρι 76’). Η Καντίθ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην (Αλέχο 48’ – Σάντσεζ 27’). Ενώ, η Αλαβές νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Έλι 74’).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις