Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτ Μος – Κόρη: Βγήκε πρώτη φορά στην πασαρέλα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μος – Κόρη: Βγήκε πρώτη φορά στην πασαρέλα

Κέιτ Μος - Κόρη: Εντυπωσίασε η κόρη της Κέιτ Μος στην πρώτη της πασαρέλα - Η διάσημη supermodel μητέρα της είχε κάνει το ντεμπούτο της στην ίδια ηλικία, το 1992, στην επίδειξη των Dolce & Gabbana

Κέιτ Μος – Κόρη: Η κόρη της Κέιτ Μος, η 18χρονη Λίλα έκανε πριν λίγες ώρες τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα στο virtual fashion show της ιταλικής μάρκας Miu Miu από τη σχεδιάστρια Miuccia Prada. Το νεαρό μοντέλο που ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της, έχει αναμφισβήτητα εξασφαλίσει την καλύτερη μάνατζερ.  Οι προτεραιότητες της 46χρονης σήμερα Κέιτ Μος έχουν μετατοπιστεί από τη δική της καριέρα στην προώθηση της μοναχοκόρης της στη βιομηχανία της μόδας.

Μόλις τον περασμένο μήνα η Λίλα Μος παρουσιάστηκε ως το πρόσωπο του νέου αρώματος από τον Marc Jacobs, με τον οποίο άλλωστε συνεργάζεται από το 2018 όταν έγινε το πρόσωπο της σειράς ομορφιάς του brand.

https://www.instagram.com/p/CGAirpmgw8d/?utm_source=ig_web_copy_link

Γιατί χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της

Η Λίλα Μος που επέλεξε για ευνόητους λόγους, να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της Τζέφερσον Χακ, έκλεισε τα 18 της μόλις την περασμένη εβδομάδα, και φάνηκε πολύ άνετη και αρκετά πεπειραμένη στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα. Η Σούκι Γουότερχαουζ και η Αλέξα Τσανγκ ήταν ανάμεσα στις προσκεκλημένες  διασημότητες στην εικονική εκδήλωση που την παρακολούθησαν σε live streaming.

https://www.instagram.com/p/CFHRt3pjsNY/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις