Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραίτηση Κοντονή – ΝΔ: Απροκάλυπτος κυνισμός και υποκρισία από τον κ. Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Κοντονή – ΝΔ: Απροκάλυπτος κυνισμός και υποκρισία από τον κ. Τσίπρα

Παραίτηση Κοντονή - ΝΔ: Ο κ. Κοντονής παραιτήθηκε από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα και η ΝΔ προχώρησε σε ανακοίνωση.

Παραίτηση Κοντονή – ΝΔ: Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις αποκαλύψεις Κοντονή και την παραίτησή του το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ: Οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κοντονή, αποδεικνύουν τον απροκάλυπτο κυνισμό και την απύθμενη υποκρισία του κ. Τσίπρα. Χθες ήταν έξω από το Εφετείο ζητώντας καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής ενώ ως Πρωθυπουργός φρόντιζε να “πέσουν στα μαλακά”. Από την σημερινή αποκάλυψη εξηγούνται πολλά, και κυρίως, γιατί η υπόθεση αυτή βάλτωσε επι της θητείας του.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντονή, “Διαφωνούσα με αρκετά σημεία στον νέο Ποινικό Κώδικα, ο οποίος κατά 70% είναι μια θετική μεταρρύθμιση. Εγώ είχα εκφράσει την διαφωνία μου και είχα πει δημοσίως ότι αυτό το νομοθέτημα εκθέτει την Κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς ορισμένες παράμετροι του έχουν να κάνουν και με αποφάσεις, όπως η χθεσινή για την Χρυσή Αυγή. Αυτό όχι μόνο το είχα σκεφθεί εγώ, αλλά υπήρχε και σχετική αρθρογραφία”.

Αντίδραση και από τον Άδωνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις