Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσή Αυγή – Φωτεινή Πιπιλή: “Η πιο σημαντική πολιτική πράξη στη ζωή μου”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή – Φωτεινή Πιπιλή: “Η πιο σημαντική πολιτική πράξη στη ζωή μου”

Χρυσή Αυγή - Φωτεινή Πιπιλή: Τη δική της συμβολή στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει η Φωτεινή Πιπιλή

Χρυσή Αυγή – Φωτεινή Πιπιλή: Δικαίωση νιώθει ως βουλευτής της ΝΔ η Φωτεινή Πιπιλή, σχετικά με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, όπως αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook. Η κ. Πιπιλή υπενθυμίζει τις επιθέσεις που δέχτηκε από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας πως “ποτέ δεν τους φοβήθηκα και το απέδειξα όταν έπρεπε”, χαρακτηρίζοντας τη στάση της ως πιο “σημαντική πολιτική πράξη” στη ζωή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή

EΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ!!! Μιλάω για πρώτη φορά για την πιο σημαντική πολιτική πράξη στην ζωή μου! Βλέποντας χθες το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδα “Η Αυγή”, αποφάσισα να αποκαλύψω – για πρώτη φορά δημόσια – για το πόσο υπερήφανη αισθάνομαι, ως βουλευτής της Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, που έβαλα έστω και ένα μικρό λιθαράκι στην εξόντωση της Χρυσής Αυγής!

Για να τολμήσω είχα την υποδομή, την πολιτική ιδεολογία, την ψυχική στήριξη ότι ένας δικός μας Πρωθυπουργός και Πρόεδρος κόμματος, συντηρητικός για τα δικά μου δεδομένα, Αντώνης Σαμαράς και ένας Υπουργός, ο Νίκος Δένδιας την ώρα της παντοδυναμίας του ναζιστικού μορφώματος, απέδειξαν πως διεκδικείς την Δημοκρατία και την Ελευθερία της χώρας σου.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκανε με τις θορυβώδεις μπότες τους οι νεοναζιστές και λέρωσαν τα μαρμάρινα σκαλιά της εισόδου του Μεγάρου της Βουλής για την ορκωμοσία τον Μάιο του 2012, γιατί συνέπεσε με τη δική μου είσοδο ο γκεσταπίτικος βηματισμός τους, είπα από μέσα μου “αυτοί δεν είναι πολιτικό κόμμα, αυτοί είναι στρατιωτική οργάνωση”.

Από τους πρώτους κιόλα μήνες, ως “ξανθιά” αντιπρόσωπος του εχθρού των ναζιστών του κοινοβουλευτισμού και αντιπρότυπο της γυναίκας που είχαν στο κεφάλι τους, στοχοποιήθηκα γιατί από την αρχή δεν έβαζα γλώσσα μέσα μου και σε δημόσιες τοποθετήσεις μου, σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, αρθρογραφία, αποκάλυπτα ακουγόμενη ως “γραφική” την ταυτότητα του τέρατος.

Όλοι θα θυμάστε το “Κάτσε κάτω, πάλι πιωμένη είσαι;” που μου απηύθυνε ο Κασιδιάρης 11 η ώρα το πρωί, στην κατάμεστη αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής – κάτι που μου το θυμίζουν χρυσαύγουλα και αριστερούλιδες τρολάρες, αλλά σκασιλάρα μου μεγάλη, ως τις εφόδους του τάγματος της Χρυσής Αυγής Αναβύσσου, που μου την πέσαν 2 φορές νυχτιάτικα στο εξοχικό μου σπίτι.

Το τι λοιδορίες, προπηλακισμούς, απειλές, απρεπείς χειρονομίες, υπέστην μέσα στους διαδρόμους της Βουλής από το συρφετό, είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία που έπρεπε, γιατί ουδέποτε τους απάντησα ακριβώς για να μην παίξω το παιχνίδι τους, υπάρχουν πρωτοκολλημένες αναφορές μου, στην ΕΛ.ΑΣ, στην Αντιτρομοκρατική, στον Πρόεδρο της Βουλής και περιγραφή σε ραδιοφωνικές εκπομπές ειδικότερα: στο ΒΗΜΑ FM κ.α.

Ποτέ δεν τους φοβήθηκα και το απέδειξα όταν έπρεπε!

Και πάμε στην ουσία: Μπαίνοντας μια μέρα στη Βουλή, από την είσοδο του ταχυδρομείου, από πίσω μου ο Κασιδιάρης και η “παρέα του” άρχισαν το γνωστό χυδαίο “λούσιμο”. Κοντοστάθηκα, τους άφησα να περάσουν και ανατρίχιασα γιατί άπαντες οπλοφορούσαν με ακουμπισμένα προκλητικά τα περίστροφα στην κωλότσεπη τους.

Πάλι δεν μίλησα και αμέσως έστειλα πρωτοκολλημένη επιστολή στον τότε Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη 20 Μαΐου του 2013 καταγγέλλοντας το γεγονός ότι επιτρέπεται μέσα στον ναό της Δημοκρατίας να κυκλοφορούν αντιπρόσωποι του έθνους, οπλοφορώντας. Κατόρθωσα και εφεξής – θα το θυμούνται οι παλιοί συνάδελφοι – τοποθετήθηκαν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλου, και ακόμη και η αστυνομική φρουρά των βουλευτών δεν επιτρέπεται να φέρει όπλα.

Θα μου πείτε αυτά είναι λεπτομέρειες και “που ήσουν εσύ ρε Πιπιλή;” γιατί στη διαδήλωση που πήγαν οι πολιτικοί έξω από το Εφετείο την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, προεξάρχοντος Αλέξη Τσίπρα και των συν αυτώ, δήθεν για να πιέσουν τη Δικαιοσύνη να βγάλει δίκαιη απόφαση, λες και από αυτούς περίμενε η Δικαιοσύνη να είναι ακριβής, απαντώ: Στις 30 Οκτωβρίου του 2013 εγώ πήγα αυτοβούλως, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, να καταθέσω ως μάρτυρας κατηγορίας για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή όπως τη χαρακτήρισα ενόρκως ενώπιον των ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου. Δύο ώρες κατέθετα με το νι και το σίγμα.

Και εν συνεχεία μετά από επίμονη έρευνα με μια μόνο συνεργάτρια μου της απολύτου εμπιστοσύνης μου, συγκέντρωσα πολύτιμο υλικό κατά την πλούσια δημοσιογραφική μου εμπειρία, βίντεο, συνεδριάσεις της Βουλής, πρακτικά της Βουλής, φωτογραφίες, καταγραφή τραμπουκικών εκδηλώσεων και κατατρομοκράτησης του κόσμου και άλλα πολλά, γιατί συνειδητοποιούσα ότι οι 2 θαρραλέες ανακρίτριες, ούτε τον χρόνο και κυρίως ούτε την τεχνογνωσία θα είχαν για να αποκτήσουν αυτά τα ντοκουμέντα. Τους τα κατέθεσα με επίσημη βουλευτική επιστολή και αριθμό πρωτοκόλλου γιατί ποτέ δεν τους φοβήθηκα!

Η ορθή απόφαση της Δικαιοσύνης ήταν ότι καλό είναι να μην παραστούν ως μάρτυρες κατηγορίας πολιτικά πρόσωπα, ως εκ τούτου δεν είχα κανένα λόγο να παραστώ στην Δίκη αλλά τονίζω ότι είμαι πολύ υπερήφανη που συνέβαλα έστω και για ελάχιστο στη λύτρωση!

Και τώρα αρχίζουν τα τραγελαφικά για τα σημερινά δεδομένα αλλά όχι ακίνδυνα για μένα, διότι χρόνια μετά στις 9 Μαρτίου του 2016, που εγώ “σαν τη καλαμιά στον κάμπο” γιατί δεν ήμουν καν βουλευτής, μου χτύπησαν πρωί πρωί το κουδούνι του σπιτιού μου να μου επιδώσουν την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος μου ο “Ζητάω ελαφρυντικά γιατί είμαι ζωόφιλος και έχω παντρευτεί 2 φορές την ίδια γυναίκα”, τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος με το όνομα!  Μου ζητούσε μάλιστα 100 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη γιατί ως κατηγορούμενος στη δίκη που είχε ήδη αρχίσει για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, είχε στα χέρια του την κατάθεση που είχα κάνει εγώ στις ανακρίτριες Κλάπα – Δημητροπούλου στις 30/10/2013.

Ο “Ζητάω ελαφρυντικά γιατί είμαι ζωόφιλος και έχω παντρευτεί 2 φορές την ίδια γυναίκα” καταδικασμένος, μου έκανε αγωγή γιατί “μεταξύ άλλων ανακριβειών, συκοφαντιών και υποβολιμαίων ισχυρισμών για τη Χρυσή Αυγή, η Φωτεινή Πιπιλή με κατηγόρησε ότι εγώ μέσα στο κοινοβούλιο της έκανα μια κίνηση φέρνοντας το αριστερό μου χέρι στο λαιμό μου που κατά την ίδια υπονοούσε ευθέως ότι “εσένα θα σε σφάξω”.

Εν συνεχεία στην κατάθεση της στις ανακρίτριες τόνισε, μετά τη σύλληψη μου πως ήταν μια οικεία για αυτόν κίνηση γιατί το επάγγελμα μου ήταν εκδοροσφαγέας και πρόσθετε ο ενάγων “αν η γελοιότητα και αυτό εξευτελισμός αποτελούσαν ποινικό αδίκημα, η εναγόμενη (δηλαδή εγώ) θα ήταν τελεσίδικα καταδικασμένη”.

Συμπεριέλαβε δε στην αγωγή του που ζήταγε 100 χιλιάδες ευρώ αλλά και 6 χιλιάδες ευρώ κάθε φορά που θα τον επαναλάμβανα ότι ήταν “ναζί και εκδοροσφαγέας” ότι μέσα στις διάφορες δηλώσεις της στα ΜΜΕ εναντίων μας (των βουλευτών της Χρυσής Αυγής) “Συνδυάζοντας με παιδαριώδη τρόπο τα όσα γελοία και αναπόδεικτα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά, για λόγους καθαρής μικροπολιτικής προβολής, προσήλθε στην διαδικασία της ανάκρισης προκειμένου να εισφέρει “νέα στοιχεία” εναντίον μας.

Μέσα σ’ αυτά, ένα συνονθύλευμα δικών της “καταγγελιών” και … δηλώσεων σε ΜΜΕ εναντίον, άρθρα από το διαδίκτυο εναντίον μας και συκοφαντικά και παραληρήματα για τα οποία θα κληθεί στη Δικαιοσύνη (π.χ. “πρόκειται σαφώς για εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα, θα υποστεί τις συνέπειες, βαριές ποινές και φυλακή.” βλ. προσκομιζόμενη συνέντευξη από την ίδια στο enikos.gr)”

Και επαναλαμβάνω, δικαιωμένη “Δεν σας φοβήθηκα ποτέ” και όπως γράφει στην αγωγή εναντίον μου ο καταδικασμένος ναζιστής Νίκος Μίχος, είχα προβλέψει το τέλος τους από τον Οκτώβριο του 2013 όπου είχα δηλώσει στο enikos.gr όπου είχα δηλώσει “πρόκειται σαφώς για εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα, θα υποστεί τις συνέπειες, βαριές ποινές και φυλακή.”

Δυο χρόνια μετά, η Χρυσή Αυγή “συγκυβερνούσε” σε κρίσιμα νομοσχέδια με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τί το θελε και αυτή η Αυγή το επαίσχυντο πρωτοσέλιδο; Θα αναμετρηθούν μαζί μου;

EΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ!!!Μιλάω για πρώτη φορά για την πιο σημαντική πολιτική πράξη στην ζωή μου!Βλέποντας χθες το…

Julkaissut Fotini Pipili Sunnuntaina 11. lokakuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις