Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα ινστα: Η φωτογραφία με τα ροζ μαλλιά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα ινστα: Η φωτογραφία με τα ροζ μαλλιά

Μαντόνα ινστα: Η Μαντόνα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και η αποκάλυψη έγινε μέσω του προφίλ της στο Instagram

Μαντόνα ινστα: Η Μαντόνα εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά σε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. H τραγουδίστρια της ποπ σκηνής αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της και επέλεξε το ροζ χρώμα στα μαλλιά της. H 62χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά σε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram με σκοπό να παρακινήσει τους περισσότερους από 15,5 εκατ. followers της να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες να επιλέγουν τα ροζ μαλλιά για την ανανέωσή τους. Άλλες τολμούν να βάψουν όλα τους τα μαλλιά ροζ, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που διατηρούν την καστανή, ξανθιά ή κόκκινη βάση τους και προσθέτουν ένα όμπρε ροζ εφέ είτε ανταύγειες.

Η Μαντόνα είναι σταθερά ξανθιά τα τελευταία 20 χρόνια, με λίγες εξαιρέσεις που έχει ενδώσει σε πιο σκούρο χρώμα μαλλιών. Πίσω στο 1989, η Μαντόνα μιλούσε για την εμπειρία του να είσαι ξανθιά και μελαχρινή: «Το να είσαι ξανθιά είναι σίγουρα μια διαφορετική άποψη. Όταν έχω σκούρα μαλλιά αισθάνομαι πιο προσγειωμένη και όταν έχω ανοιχτόχρωμα μαλλιά, πιο αιθέρια- είναι ανεξήγητο».

https://www.instagram.com/p/CGOGLg7hx6n/?utm_source=ig_web_copy_link

Ετοιμάζει ταινία για τη ζωή της

Η Μαντόνα πρόκειται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της, σύμφωνα με το Variety. Επιπλέον, συγγράφει το σενάριο μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Brook Maurio, γνωστή ως Diablo Cody (τους περασμένους μήνες η σταρ της ποπ αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο των συναντήσεών τους για τη συγγραφή του σεναρίου). Η ταινία, στην οποία δεν έχει προς το παρόν τίτλο, θα είναι παραγωγή υπό την ομπρέλα της Universal Pictures, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε καστ ηθοποιών.

«Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με πήγε η ζωή, ως καλλιτέχνη, μουσικό χορεύτρια – έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του σ’ αυτόν τον κόσμο» ανέφερε, σε ανακοίνωση, η Madonna, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Το επίκεντρο σε αυτή την ταινία θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να προχωρώ και η τέχνη με κράτησε στη ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές συγκλονιστικές ιστορίες που δεν έχουν εξιστορηθεί και ποιος καλύτερα να τις πει αν όχι εγώ. Είναι βασικό, με τη φωνή μου και το όραμά μου, να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ της ζωής μου».

View this post on Instagram

She’s a Bitch. …………………..

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις