Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Ολυμπιακός: “Αλλοίωση της διοργάνωσης”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ολυμπιακός: “Αλλοίωση της διοργάνωσης”

Μπάσκετ - Ολυμπιακός: Λόγω της πανδημίας η Ευρωλίγκα φέτος χάνει κάθε έννοια ισονομίας και ισορροπίας τονίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας

ΜπάσκετΟλυμπιακός: Χείμαρρος ήταν ο προπονητής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Μπαρτζώκας. Στην σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο, Έλληνας τεχνικός μίλησε για την δυσκολία, που αντιμετωπίζουν οι ομάδες λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχει αλλοίωση της διοργάνωσης εξαιτίας της πανδημίας. Στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, αφού αρκετές εμφανίζονται αποδεκατισμένες λόγω των κρουσμάτων και ανέφερε πως αρκετοί παίχτες φοβούνται να αγωνιστούν αν η άλλη ομάδα έχει κρούσμα. Τέλος, μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας αναφερόμενος στους προβληματισμούς του, δήλωσε: “Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Επειδή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, δεν ξέρω αν όλοι είχαμε ερμηνεύσει σωστά την κατάσταση. Προφανώς είναι αλλοίωση όταν μια ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες. Δεν έχει καν αξιώσεις να κερδίσει το ματς. Η Ζενίτ δεν πήγε καν στην Ισπανία. Προφανώς και είναι αλλοίωση”.

Μπάσκετ – Ολυμπιακός: “Αλλοι τις αποφάσεις”

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Τους προπονητές δεν ευχαριστεί αυτό. Πώς να κάνεις την ομάδα σου να σκεφτεί το μπάσκετ, όταν η άλλη ομάδα έχει πέντε κρούσματα; Μπορεί να φοβούνται οι παίκτες να παίξουν. Είναι κάτι οι προπονητές της Ευρωλίγκας το συζητάμε και αναρωτιόμαστε πώς θα μπορέσει να βοηθήσεις την ομάδα του να συγκεντρωθεί. Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι: «Περιμένω να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να γινόμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό είχαμε λιγότερα κενά διαστήματα από ό,τι απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το αυριανό παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών. Η Αρμάνι δεν έχει χάσει καθόλου φέτος, άρα πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να την κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία σε όλες τις θέσεις»…

…«Δεν σκέφτεσαι πριν το ματς με πόσους παίκτες θα παίξεις. Εξαρτάται από το αν κάποιος παίκτης ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις, υπάρχει το ζήτημα των φάουλ και άλλα πολλά. Το Μιλάνο έχει δώδεκα πολύ καλούς παίκτες, άρα πρέπει όποιος είναι στο παρκέ να είναι συγκεντρωμένος και σκληρός, γιατί θα πρέπει να παίξουμε με δυναμισμό αν θέλουμε να νικήσουμε».

Δείτε ακόμη:

Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστική
Ερχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο Μπόλονι
Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις