Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Σερ Ράσφορντ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Σερ Ράσφορντ!

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Με τέρμα του νεαρούς διεθνούς η Γιουνάιτεντ δραπέτευσε με το διπλό από το Παρίσι, 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε από το Παρίσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και ξεκίνησαν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ορεξάτοι και άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 23’ ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1. Η Παρί προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ντε Χεα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Ό,τι δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφεραν στο δεύτερο οι Παριζιάνοι. Στο 55’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη στο αυτογκόλ του Μαρσιάλ. Στην συνέχεια, το ματς εξελίχθηκε σε πραγματικό ροντέο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, οι δύο ομάδες έπαιζαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις. Στο 87’ ήρθε η «λύτρωση» για την Μάντσεστερ, αφού ο Ράσφορντ έκανε το 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ολα μηδέν στο Λονδίνο

Λευκή ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπρίτζ». Τσέλσι και Σεβίλλη κόλλησαν στο μηδέν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να μάχονται για τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο 15λεπτο, ενώ η Τσέλσι θα μπορούσε να πετύχει το 1-0 λίγο αργότερα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Σεβίλλη θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Σούσο πέρασε λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος, οι «μπλε» μπήκαν καλύτερα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Η Σεβίλλη είχε και αυτή τις στιγμές της αλλά και οι δύο ομάδες υστερούσαν στο τελείωμα. Με το πέρασμα της ώρας, έριξαν τον ρυθμό τους και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Λάτσιο – Ντόρτμουντ 3-1 (Ιμόμπιλε 6’, Χιτζ 23’ αυτ., Ακπα-Ακπρο 76’ – Χάλαντ 71’)
Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος 5-1 (Μέσι 27’ πεν., Φατί 42’, Κουτίνιο 52’, Πέντρι 82’, Ντεμπελέ 89’ – Χαρατίν 70’ πεν.)
Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους 0-2 (Μοράτα 46’,84’)
Λειψία – Μπασάκσεχιρ 2-0 (Ανχελίνο 16’,20’)
Ζενίτ – Κλαμπ Μπρίζ 1-2 (Χόρβαθ 74’ αυτ. – Ντένις 63’, Ντε Κετελάερε 94’)
Ρεν – Κράσνονταρ 1-1 (Γκιρασί 56’ πεν. – Ραμίρεζ 59’).

Δείτε ακόμη:

Ανατροπή – Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα
Δάγκωσαν τα παγόνια 1-0 εκτός έδρας οι “Λύκοι”
Τσίμπησε βαθμό από την καλύτερή της Βερόνα η Τζένοα (0-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις