Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέιβιντ Μπέκαμ κόρη: Το φιλί που άναψε φωτιές
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Μπέκαμ κόρη: Το φιλί που άναψε φωτιές

Ντέιβιντ Μπέκαμ κόρη: Γιατί φιλάει την κόρη του στο στόμα; διερωτώνται πολλοί οπαδοί του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ντέιβιντ Μπέκαμ κόρη: Φιλώντας τη μικρότερη κόρη του στο στόμα, ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στους οπαδούς του, πολλοί εκ των οποίων έσπευσαν να σχολιάσουν την επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του, Βικτόρια, στα social media.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η φωτογραφία που απεικονίζει τον 45χρονο Μπέκαμ να φιλάει στα χείλη την εννιάχρονη κόρη του, Χάρπερ, απολαμβάνοντας την φύση και την κηπουρική πυροδότησε διάφορα σχόλια στο Διαδίκτυο. Ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με το νεαρότερο μέλος της οικογένειάς του την ώρα που μπαμπάς και κόρη μάζευαν φρούτα και λαχανικά από την φάρμα αγροτικών προιόντων «Daylesford Organic Farm» στο Gloucestershire.

Η απάντηση από τη σύζηγό του

Ωστόσο, όταν η Βικτόρια, σύζυγος του Μπέκαμ και πρώην μέλος του συγκροτήματος «Spice Girl» ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την επίμαχη φωτογραφία, πολλοί οπαδοί του Μπέκαμ άρχισαν να διερωτώνται αν το φιλί στο στόμα θεωρείται «πρέπον». «Λατρεύετε την οικογένειά σας, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα φιλιά των γονέων στα χείλη (των παιδιών). Ακόμα και στην καλύτερη οικογένεια», γράφει ένας χρήστης.

Επικρίνοντας δριμύτατα την πατρική αυτή κίνηση, ένας άλλος χρήστης υποστηρίζει: «Παρακαλώ σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη !!!!». «Γιατί την φιλάει στα χείλη της;» ρωτάει ένας τρίτος οπαδός του Μπέκαμ. Ωστόσο, υπήρξαν και πολλοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν το πατρικό φιλί στην κόρη του Χάρπερ. «Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και σωστό για έναν πατέρα να φιλήσει την κόρη του στα χείλη ως ένδειξη αγάπης και αληθινής αγάπης»! Μία άλλη χρήστης γράφει: «Πάντα φιλούσα τα παιδιά μου στα χείλη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Εξακολουθώ να το κάνω τώρα και είναι 24 και 18… Είναι μια γλυκιά και αθώα χειρονομία». «Είναι ο μπαμπάς της», δήλωσε ένας από τους χρήστες, οπαδός του Μπέκαμ. «Φιλώ ακόμα τα παιδιά μου στα χείλη, γιατί είναι παιδιά μου και τα αγαπώ», προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις