Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – Ποδόσφαιρο: Συνάντηση κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – Ποδόσφαιρο: Συνάντηση κορυφής

ΟΥΕΦΑ - Ποδόσφαιρο: Παρέδωσε την “ολιστική μελέτη” ο Λάκοβιτς στον Γεραπετρίτη και έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό που φέρεται ήδη να την έχει εξετάσει

ΟΥΕΦΑΠοδόσφαιρο: Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ζόραν Λάκοβιτς. Ο εντεταλμένος της ΟΥΕΦΑ συναντήθηκε με τον υπουργό επικράτειας, Γιώργο Γεραπετρίτη, όπου του παρέδωσε την “ολιστική μελέτη” για το ποδόσφαιρο στην χώρα μας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μελέτη έφτασε ως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος την εξέτασε. Ο Ζόραν Λάκοβιτς έφτασε στην Ελλάδα σήμερα (22 Οκτωβρίου) με σκοπό να παραδώσει την πολύ σημαντική “ολιστική μελέτη”, που αφορά την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάκοβιτς την παρέδωσε στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος με την σειρά του την παρέδωσε στον πρωθυπουργό της χώρας μας.

Θυμίζουμε, μετά από συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον περασμένο Φεβρουάριο. Είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί μία μελέτη από την ΟΥΕΦΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με σκοπό να δουν ποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν για την βελτίωση της κατάστασης.

ΟΥΕΦΑ – Ποδόσφαιρο: Είδε και Γραμμένο

Έτσι, σήμερα ο εντεταλμένος της ΟΥΕΦΑ παρέδωσε την πολύ αναμενόμενη μελέτη και έκανε μία σειρά από σημαντικές συναντήσεις. Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Το μόνο που απομένει, είναι να φανεί το περιεχόμενο της μελέτης και αν υπάρχει κάποια “παρέμβαση” ή όχι σε θέματα της ΕΠΟ, όπως οι προγραμματισμένες εκλογές για την προεδρία της.

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις