Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Πρεμιέρα Μπόλονι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Πρεμιέρα Μπόλονι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Με τον πρωτοπόρο Βόλο (20:30, NovaSports 2) επιστρέφει επίσημα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ρουμάνος τεχνικός

24.10.2020 | 12:56

Σούπερ Λιγκ6η αγωνιστική: Επανεκκίνηση για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το «τριφύλλι» αποχώρησε με την ισοπαλία από τον Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (2-2). Παρότι έκανε μία καλή εμφάνιση δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επιθετικά ήταν καλός και θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι’ άλλο γκολ. Αμυντικά έκανε αρκετά λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές.

Το κακό ξεκίνημα έχει δημιουργήσει γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Απόψε, δε, είναι το πρώτο παιχνίδι του Λάζλο Μπόλονι στο τιμόνι της ομάδας και θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Αγιούμπ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνες, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδης.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Ο Βόλος

Από την άλλη, ο Βόλος έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Έρχεται από την νίκη με 2-1 κόντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στον αγώνα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό του και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Κάπως έτσι οι Θεσσαλοί έφτασαν στην τρίτη τους νίκη και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Απόψε, θα κοιτάξουν στα μάτια τον Παναθηναϊκό και θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν υπολογίζει τους Τσοκάνη, Τέκιο, Γέντρισεκ και Περέα που είναι δανεικός από τον Παναθηναικό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα
Exit mobile version