Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος: Γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος: Γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος: Για δείπνο σε εστιατόριο της Αθήνας

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος: Η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή. Το πρώην κορίτσι του “Τροχού της τύχης” είναι και πάλι ερωτευμένο και βρίσκεται σε σχέση.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης η Τζούλια Νόβα έκανε και την πρώτη της δημόσια έξοδο με τον νέο της σύντροφο. Σήμερα, η εκπομπή “Happy Day” πρόβαλε ένα βίντεο που έδειχνε την Τζούλια Νόβα να γευματίζει με τον αγαπημένο της σε εστιατόριο της Αθήνας. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο ίδιος ασχολείται με τα extreme sports.

Η Βίκυ Καγιά με ροζ μαλλιά

Σε παλαιότερο επεισόδιο του GNTM και συγκεκριμένα σε εκείνο των makeovers, η Βίκυ Καγιά, θέλοντας να ενθαρρύνει τους παίκτες και να τους εξηγήσει πως οι αλλαγές στην εμφάνισή τους είναι απαραίτητες για να διεκδικήσουν διαφημίσεις με αξιοσέβαστα ποσά, αποκάλυψε ότι έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

Χρειάστηκε δηλαδή να κάνει τα μαλλιά της «φραουλί» για τις ανάγκες μιας καμπάνιας, της οποίας την αμοιβή χρησιμοποίησε για την αγορά του πρώτου της σπιτιού. Όταν την ακούσαμε να λέει κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι πως δε μπορούσαμε να φανταστούμε πώς ακριβώς ήταν η όψη της. Έτσι, φρόντισε να μας διαφωτίσει δημοσιεύοντας εξώφυλλο που είχε κάνει το 1997 για το εξώφυλλο ιταλικού περιοδικού. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε τον τίτλο ενός τραγουδιού των Beatles (Strawberry Fields Forever) ως ευθεία αναφορά στα τότε strawberry μαλλιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις