Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανατρεπτική Μπιλμπάο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανατρεπτική Μπιλμπάο

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Το γύρισε 2-1 τη Σεβίλλη με παλικαρίσιο παιχνίδι - Νέα γκέλα η Μπάρτσα,1-1 με την Αλαβές εκτός έδρας παρότι ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη παραπάνω

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σημαντική νίκη πέτυχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι επικράτησαν 2-1 της Σεβίλλης. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα αμέσως. Στο 9’ ο Εν-Νεσίρι έκανε το 0-1. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκαναν φάσεις και απείλησαν την άμυνα της Σεβίλλης, όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Στο’ β μέρος, η Μπιλμπάο έπαιξε ακόμα πιο επιθετικά και κυνήγησε την ισοφάριση. Έκανε φάσεις και κατάφερε να σκοράρει. Στο 76’ ο Μουνιαΐν έκανε το 1-1. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Συνέχισαν να κάνουν φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Σεβίλλης. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 86’ ο Σανθέτ, κάνοντας το τελικό 2-1. Έτσι, η Μπιλμπάο πήρε μία σημαντική νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Άφησε πάλι βαθμούς η Μπαρτσελόνα

Νέο στραβοπάτημα για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Αλαβές στο «Μεντιθορόθα». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Καταλανούς. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 31’ ο Ρόχα έκανε το 1-0. Η Μπάρτσα προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε τον ρυθμό της, όμως δεν μπορούσε να σκοράρει. 

Στο β’ μέρος, έπαιξε επιθετικά και έκλεισε την Αλαβές στα καρέ της. Έκανε φάσεις, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 62’ η Αλαβές έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Ζότα. Η Μπάρτσα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και ισοφάρισε στο 63’ με γκολ του Γκριζμάν. Κυνήγησε κι’ άλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Ουέσκα (Αζαρ 40’, Μπενζεμά 45’,90’, Βαλβέρδε 54’ – Φερέιρο 74’). Ενώ, η Οσασούνα ηττήθηκε 1-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (Μπούντιμιρ 80’ – Φέλιξ 43’,69’, Τορέιρα 88’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις