Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Κάποτε έκρινε τίτλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Κάποτε έκρινε τίτλο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αρσεναλ εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων - 13 χρόνια χωρίς διπλό οι κανονιέρηδες

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Άρσεναλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι. Δεεν αντιμετώπισαν πρόβλημα αμυντικά, όμως επιθετικά παρά το γεγονός ότι ήταν πιο απειλητικοί δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Μεσοβδόμαδα ξέσπασαν, αφού διέλυσαν την Σάλκε με 5-0 και έκαναν το  δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Μαρσιάλ, Τέγιες, Μπαϊγί και Λίνγκαρντ.

Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» έρχονται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Λέστερ. Ήταν καλύτεροι από την αντίπαλο τους, όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Την Πέμπτη νίκησαν 3-0 την Ντάνταλκ και συνέχισαν τις νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θα επιδιώξουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση και να πάρουν την πρώτη νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από 13 χρόνια. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Μαρτινέλι, Χόλντινγκ, Μαρί  και Τσέιμπερς. Ενώ, αμφίβολος είναι ο Νταβίντ Λουίς.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για αντίδραση η Εβερτον

Αμφίρροπο παιχνίδι και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Έβερτον. Οι «καρακάξες» έμειναν ισόπαλες στο 1-1 με την Γούλβς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 80’, ωστόσο δεν τα παράτησαν και αντέδρασαν. Επιθετικά είναι εξαιρετικοί και έχουν τα περισσότερα γκολ με τα λιγότερα σουτ στον στόχο (8 γκολ σε 14 σουτ). Απόψε, στοχεύουν στη νίκη κόντρα στα «ζαχαρωτά». Δεν υπολογίζονται οι Ντουμπράβκα, Σέλβι,Ρίτσι και Γκέιλ.

Από την άλλη, η Έβερτον έρχεται από την εκτός έδρα ήττα με 2-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Δεν έκανε καλή εμφάνιση και δέχτηκε δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στην σεζόν. Απόψε δεν υπολογίζονται οι Ριτσάρλισον, Ντιν, Ροντρίγκες, Χόλγκεϊτ, Κόουλμαν, Τοσολυν και Γκμπαμέν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μπράιτον και η Άστον Βίλα υποδέχεται την Σαουθάμπτον.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις