Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κανονιά στο Ολντ Τράφορντ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κανονιά στο Ολντ Τράφορντ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Αρσεναλ 1-0 τη Γιουνάιτεντ με Ομπαμεγιάνγκ - Νέα ήττα η Εβερτν, 2-1 στη Νιούκαστλ - Με Μπέιλ η Τότεναμ 2-1 την Μπράιτον

02.11.2020 | 00:23

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έσπασε την παράδοση η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να ψάχνουν τα πατήματα τους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση και κράτησαν μπάλα, όμως περιορίστηκαν σε μία φλύαρη κατοχή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο και είχαν ως στόχο την διατήρηση του μηδέν. Οι φάσεις έγιναν με το σταγονόμετρο και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά. Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι, που τους «χάρισε» ο Πογκμπά. Στο 69’ ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ένταση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ενώ, είχαν και δοκάρι. Οι «κανονιέρηδες» άντεξαν στην πίεση και αποχώρησαν νικητές από το «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεύτερη σερί ήττα

Νέο στραβοπάτημα για την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Νιούκαστλ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι ορεξάτες και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όμως, δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 56’ ο Γουίλσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0.  Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο και οι φάσεις έπεφταν βροχή. Η Νιούκαστλ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 84’ ο Γουίλσον με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Έβερτον, ήταν να μειώσει στο 92’ με τον Κάλβερτ-Λιούιν. Έτσι, υπέστησαν την δεύτερη διαδοχική ήττα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Τότεναμ νίκησε 2-1 την Μπράιτον (Κέιν 13’ (πεν), Μπέιλ 73’ – Λάμπτεϊ 56’). Ενώ, η Άστον Βίλα ηττήθηκε 3-4 από την Σαουθάμπτον (Μίνγκς 62’, Γουάτκινς 93’ (πεν), Γκρίλις 97’ – Βέστεργκαρντ 20’, Γουάρντ-Πρόουζ  33’,45’, Ίνγκς 58’).

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι
Exit mobile version