Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: “Μπλε” το μομέντουμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: “Μπλε” το μομέντουμ

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΛ λίγα 24ωρα μετά το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι

Σούπερ ΛιγκΕξ αναβολής: Δυνατή αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες»! Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Λάρισα στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι νεοφώτιστοι αποχώρησαν νικητές από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (2-0). Γλίτωσε το γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του. Στην συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και δεν δυσκολεύτηκε να κυριαρχήσει. Έκανε αρκετές φάσεις και πέτυχε δύο γκολ, παίρνοντας μία σημαντική νίκη.

Ο κόουτς Γιαννίκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα Γιάννινα και έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να δημιουργήσει ζημιές στους αντιπάλους του. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες οι Γιαννιώτες. Στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζεται ο Κάστρο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για την ετοιμότητα και τη συμμετοχή των Σιόντη, Ελευθεριάδη και Κριζμάν.

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Η ΑΕΛ

Από την άλλη, η Λάρισα έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Βόλο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες και οι «βυσσινί» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν όμως, παρά το γεγονός ότι οι Βολιώτες έμειναν με 9 παίχτες. Έτσι, αρκέστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, στοχεύουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τρούγιτς, Γκαζάλ, Νούνιτς και Σετσέροβιτς.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις