Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευκλείδης Τσακαλώτος διαζύγιο: Ο χωρισμός και ο νέος έρωτας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευκλείδης Τσακαλώτος διαζύγιο: Ο χωρισμός και ο νέος έρωτας

Ευκλείδης Τσακαλώτος διαζύγιο: Νέα χτυποκάρδια για τον πρώην υπουργό Οικονομικών

Ευκλείδης Τσακαλώτος διαζύγιο: Νέα χτυποκάρδια για τον πρώην υπουργό Οικονομικών! Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» έκανε γνωστό ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την Χέδερ Ντενίζ Γκίµπσον, µε την οποία ήταν 35 ολόκληρα χρόνια μαζί και έχουν τρία παιδιά. Ο Ευ. Τσακαλώτος είναι πλέον μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Νάσση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός ανέλαβε στις ευρωεκλογές να πάει στην Ήπειρο -από όπου κατάγεται- για να στηρίξει τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και εκεί γνώρισε την κ. Νάσση, η οποία γεννήθηκε, έζησε και εργάζεται στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, η μετακόμιση από την Κηφισιά στα Άνω Πατήσια για τον πρώην υπουργό έγινε προσεκτικά, μιας δεν ήθελε να διαταράξει περισσότερο τη ζωή της πρώην συζύγου του αλλά και των παιδιών τους. Η νέα σύντροφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήµες και είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ανθρωπολογία και την Εθνογλωσσολογία και έχει κάνει σημαντική εθνογραφική έρευνα σχετικά µε την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία ενώ έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιταλικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Ακόμη, έχει συµµετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στην Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναφορικά µε τις ιστορικές μειονότητες και τις ιταλικές κοινότητες που προέρχονται από τη ∆ιασπορά.

Τι είχε πει για τη ζωή της η Όλγα Νάσση

«Όλη η οικογένειά µου ζούσε εδώ, στην Ελλάδα. Ο παππούς µου στη δικτατορία είχε εξοριστεί στη Λέρο. Ο µπαµπάς µου ήταν φοιτητής στο Πολυτεχνείο. Αναγκαστικά συνέχισε τις σπουδές του στην Ιταλία, στη Μεσίνα, όπου γνώρισε τη µμητέρα µου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νεάπολη. Παντρεύτηκαν στην Ιταλία και µε την πτώση της χούντας γύρισαν στην Ελλάδα, όπου έμειναν πέντε χρόνια. Προσωπικοί λόγοι µάς έφεραν πάλι στην Ιταλία, ενώ ο μπαμπάς έμεινε στην Ελλάδα. Πάντα κρατούσαμε επαφές µε την Ελλάδα σε όλες τις γιορτές. Ο παππούς Κώστας Νάσσης ήθελε να μάθουμε χορούς. Ήταν γνωστό πολιτικό πρόσωπο στον χώρο της Αριστεράς στην Ελλάδα…», είχε πει μιλώντας λίγο πριν από τις ευρωεκλογές για τη ζωή της, η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις