Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – ψεκασμένοι: Η αναφορά του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – ψεκασμένοι: Η αναφορά του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης - ψεκασμένοι: Ο πρωθυπουργός, για ακόμη μία φορά, όπως είχε κάνει στο πρόσφατο διάγγελμα, αναφέρθηκε σε «ψεκασμένους», που αρνούνται την ύπαρξη της πανδημίας και του ιού.

Μητσοτάκης – ψεκασμένοι: Όσα μέτρα προστασίας κι αν λάβει η πολιτεία, όσοι συνάνθρωποί μας κι αν χάσουν τη ζωή τους διασωληνωμένοι σε ένα κρεβάτι της εντατικής και όσο κι αν είναι τρομακτική η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.
«Η εικόνα στις ΜΕΘ είναι σκληρή» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας στους ψεκασμένους και τους προέτρεψε να πάνε μια βόλτα στα νοσοκομεία.

«Υπάρχουν οι ψεκασμένοι. Δεν δυσκολεύομαι να χρησιμοποιήσω τον όρο αυτό. Που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Εκεί μία βόλτα νομίζω από τα νοσοκομεία είναι η καλύτερη απάντηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μάλιστα δεν έκρυψε την οργή του τονίζοντας ότι η πανδημία δεν είναι ψέμα και ότι ο ιός είναι εδώ. Όμως όσες εκκλήσεις κι αν κάνουν οι λοιμωξιολόγοι, κάποιοι σκέφτονται και συμπεριφέρονται χωρίς να σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους. Χωρίς να υπολογίζουν την ίδια τη ζωή.

Οι αρνητές της μάσκας αλλά και συνολικά της πανδημίας είναι ανοιχτή πληγή για την κοινωνία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις