Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστές στο Βοτανικό: Έκαναν επιθέσεις σε βάρων άλλων
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές στο Βοτανικό: Έκαναν επιθέσεις σε βάρων άλλων

Ληστές στο Βοτανικό: Οι δύο ληστές ήταν μέλη σπείρας 28 ανηλίκων

Ληστές στο Βοτανικό: Βίντεο από τη δράση συμμορίας ανηλίκων η οποία έκανε επιθέσεις σε βάρων άλλων ανηλίκων. Το βίντεο έχει καταγραφεί από επίθεση που σημειώθηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου στον Βοτανικό με θύμα έναν 18χρονο και δύο κοπέλες. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ένας από τους δύο δράστες αρχικά χτυπάει με μανία τον 18χρονο και όταν αυτός αντιστέκεται τότε στο στόχαστρό των ληστών μπαίνει η μια από τις κοπέλες για να της αρπάξει την τσάντα.

Η συγκεκριμένη συμμορία εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικης της ΕΛΑΣ οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν συνολικά 28(!) ανήλικους που είχαν συστήσει, σύμφωνα με τη δικογραφια της υπόθεσης, «εγκληματική οργάνωση» διαπράττοντας δεκάδες ληστείες σε ανήλικους με τη χρήση βιας.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε τις αστυνομικές αρχές μια καταγγελία απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη, προξενώντας μεγάλη κινητοποίησή τους αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο της πόλης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν άγνωστο, ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι στην διασταύρωση των οδών Ολύμπου και Φιλίππου Δραγούμη.

Το συμβάν που σημειώθηκε περίπου στις 19.00 και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αντιλήφθηκε περαστικός που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα ο ίδιος επενέβη και κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του κοριτσιού, με τον επίδοξο απαγωγέα της να τρέπεται σε φυγή. «Τον είδα να τη σφίγγει με τα δυο του χέρια. Η μικρή φοβήθηκε και κινήθηκε προς το μέρος μου ζητώντας βοήθεια. Του είπα να την αφήσει και εκείνος τράπηκε σε φυγή», δήλωσε ο καταγγέλλων στο thestival.gr

Άμεσα στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΟΠΚΕ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν το παιδί που είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα συνέβησαν. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις