Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Ζητούνται ακραίοι αμυντικοί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Ζητούνται ακραίοι αμυντικοί

ΑΕΚ - μεταγραφές: Πρώτος στόχος δεξιός μπακ και ματιές για κάλυψη και του αριστερού άκρου της άμυνας από τον Ίλια Ιβιτς

ΑΕΚμεταγραφές: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, φαίνεται πως έχει αρχίσει να αναζητά έναν ποδοσφαιριστή, που θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της «ένωσης». Ενώ, κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για μία αναμενόμενη κίνηση, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει «ελλείψεις» στις εν λόγω θέσεις. Έτσι, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν την ομάδα στα σημεία, που «πονάει». Το καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και εμπλούτισε το ρόστερ της τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Όμως, υπάρχουν κενά στα άκρα της άμυνας των «κιτρινόμαυρων», που πρέπει να καλυφθούν. Γι’ αυτό το λόγο ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εργάζεται πυρετωδώς για να μπορέσει να βρει τους εκλεκτούς της ομάδας, που θα ενισχύσουν τις συγκεκριμένες θέσεις και θα προσφέρουν λύσεις στον Μάσιμο Καρέρα.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Αντικατάσταση του Λόπες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα «Sportday» οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την δεξιά πτέρυγα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού εκεί παρατηρούν μεγαλύτερο κενό (κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι). Πάντως, ο Ίλια Ίβιτς τσεκάρει περιπτώσεις και για τα αριστερά, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν ένα ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερη ικανότητα στην δημιουργία συγκριτικά με τον Έλντερ Λόπες. Έτσι, ώστε να τον αντικαταστήσουν κατά πάσα πιθανότητα το προσεχές καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις