Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΚΑΕ ΠΑΟ – Γήπεδο: Κάπου στο Βοτανικό…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΕ ΠΑΟ – Γήπεδο: Κάπου στο Βοτανικό…

ΚΑΕ ΠΑΟ - Γήπεδο: “Δεν έχουμε ενημέρωση για Κλειστό στην περιοχή ούτε για το μνημόνιο ούτε για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων”

ΚΑΕ ΠΑΟΓήπεδο: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως δεν έχει καμία ενημέρωση σχετικά με το πλάνο του Βοτανικoύ. Ούτε και για την υλοποίηση κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ έρχεται ως απάντηση της Συνέντευξης Τύπου , που έδωσαν η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και οι υπόλοιποι αρμόδιοι φορείς. Και είχε θέμα την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. Οι άνθρωποι του μπασκετικού Παναθηναϊκού έσπευσαν να ενημερώσουν, πως δεν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

Θυμίζουμε, ο Δήμος Αθηναίων είχε τονίσει, πως θα επικοινωνήσει με την ΚΑΕ. Ωστε να κατασκευαστεί ένα γήπεδο σε ένα οικόπεδο έως και 300 μέτρα μακριά από το οικόπεδο του υπόλοιπου πρότζεκτ. Παράλληλα, είχε τονίσει πως θα καλύψει τα έξοδα κατασκευής. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να αναφέρουν, ότι δεν έχουν καμία γνώση σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Δήμος.

ΚΑΕ ΠΑΟ – Γήπεδο: “Επιφυλασσόμαστε”

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων. Ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων. Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε”.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις