Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Πρώτος με Γκάμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Πρώτος με Γκάμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Ο Αρης πέρασε με νίκη από το Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικός με πέναλτι και έμεινε μόνος πρώτος

22.11.2020 | 20:05

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Νίκη κορυφής για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έπαιξαν ανοικτά και κυνήγησαν το γκολ. Στο 18’ ο Γκάμα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν τον Άρη. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.  Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Άρης μπήκε καλύτερα. Ήταν πιο σταθερός και φάνηκε να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κράτησαν μπάλα και έλεγξαν τον ρυθμό, δυσκολεύοντας αρκετά το έργο του Παναιτωλικού. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι σε μία προσπάθεια να ισοφαρίσουν, ανέβηκαν αρκετά στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να βρει κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γκάμα 18’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Σαμοΐλης (Αθηνών), VAR:  Κοτσάνης (Δράμας)

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κνετ,  Λιάβας, Μαλής (Τζανακάκης 76’), Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρας (Άλβαρες 76’), Ντίας, Μεντόσα (Ντουάρτε 71’), Αριγίμπι (Βέργος 70’), Μάζουρεκ, Αζάντι (Γιάκολις 61’).

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια (Λόπεθ 86’), Μπρούνο Γκάμα,  Σιάντε Σίλβα (Μαντσίνι 75’), Ματέο Γκαρσία (Μπερτόλιο 65’), Μάνος (Σάσα 86’).

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Ανατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης
Βαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα
Exit mobile version