Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόρη Μαραντόνα: H πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο
ΚΟΣΜΟΣ

Κόρη Μαραντόνα: H πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο

Κόρη Μαραντόνα: Πώς αποχαιρέτησε τον πατέρα της Ντιέγκο Μαραντόνα, η Τζιανίνα

Κόρη Μαραντόνα: Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο «θεός της μπάλας» σε τοιχογραφία, επέλεξε να αναρτήσει ως πρώτη αντίδραση στον ξαφνικό χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα η κόρη του Τζιανίνα Μαραντόνα. Η 31χρονη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αποχαιρετώντας τον με αυτό τον τρόπο. Η Τζιανίνα είναι από τις τρεις κόρες του Ντιεγκίτο, που «έφυγε» από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς στα 60 του χρόνια.

Μάλιστα λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα γενεθλίων του Ντιέγκο Μαραντόνα η Τζιανίνα είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία από όταν ήταν μικρή κι έγραψε ως λεζάντα: «Χαρούμενα 60’s στον τυφώνα. Ο αγαπημένος μου Σκορπιός, τόσο πεισματάρης και αληθινός, ο πιο αυθεντικός μπαμπάς στον κόσμο, που θα μπορούσα να επιλέξω να έχω σε αυτή τη ζωή… Σε γιορτάζω, μου λείπεις και σε αγαπώ για πάντα! Χρόνια πολλά».

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντάλμα – “Μου λείπεις ήδη μπαμπά”

“Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπιστώ όλη μου τη ζωή. Μου λείπεις ήδη μπαμπά”: αυτές είναι οι λέξεις που αφιέρωσε στον πατέρα της η Ντάλμα, η πρώτη κόρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και της Κλαούντια Βιγιαφάνε, μέσω μιας μακράς ανάρτησης στο Instagram, με μια φωτογραφία που την απεικονίζει κοριτσάκι με τον “Ντιεγκίτο”. “Ένωσα τα κομμάτια μου και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα … ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ …”, γράφει ακόμη η Ντάλμα. “Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο και μια κόρη που θα με αναγκάσει να συνεχίσω! Η ζωή είναι τόσο σύντομη! Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσεις τις ποδοσφαιρικές κάλτσες σου και, σε παρακαλώ, κοίταξέ με ξανά με εκείνη την αγάπη που φαίνεται στην εικόνα! Θα σε αγαπώ για πάντα”.

Μαραντόνα: Σοκ με 19χρονο που υποστηρίζει πως είναι γιος του

Βόμβα στην Αργεντινή από 19χρονο που υποστηρίζει πως είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποία ζητά να γίνει εκταφή στη σορό του θρύλου του ποδοσφαίρου μόλις 24 ώρες αφότου κηδεύτηκε προκειμένου να γίνει τεστ DNA. Ο Σαντιάγκο Λάρα σύμφωνα με τη “Sun”, έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να υποβάλλει το σχετικό αίτημα στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποδείξει ότι είναι γιος του “Πίμπε ντ’ Όρο”.

Ο 19χρονος έχασε τη μητέρα του το 2006 και θεωρούσε πως πατέρας του ήταν ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανακάλυψε ότι ήταν γιος του Μαραντόνα όταν ήταν 13 χρονών. “Μοιάζουμε πολύ, έχουμε τα ίδια μαλλιά, το ίδιο πρόσωπο, τα πάντα δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ.Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε αναγνωρίσει στη ζωή του 6 παιδιά ενώ άλλα πέντε, ανάμεσά τους και ο Σαντιάγκο Λάρα, έχουν υποστηρίξει δημόσια ότι είναι τέκνα του χωρίς ωστόσο να έχει επαληθευτεί κάτι τέτοιο.

Έρευνα για ενδεχόμενη αμέλεια στο θάνατο του Μαραντόνα

Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινής άρχισαν έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε αμέλεια στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, με την εισαγγελία να αναζητεί να μάθει εάν ο “Ντιεγκίτο” είχε λάβει την αναγκαία φροντίδα. “Υπάρχουν ήδη παρατυπίες” δήλωσε μέλος της οικογένειας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Λίγες ώρες μετά το θάνατό του, ο δικηγόρος και φίλος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατήγγειλε το γεγονός ότι “το ασθενοφόρο χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να φτάσει στο σπίτι”, όπου βρισκόταν ο “Πίμπε Ντ’ Όρο”, και προειδοποίησε πως θα φτάσει “ως το τέλος”. Όμως, ούτε ο ίδιος ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας έχουν υποβάλει ακόμη καταγγελία, όπως δήλωσε δικαστική πηγή στο AFP. “Η έρευνα ξεκίνησε επειδή αφορά ένα νεκρό άτομο στο σπίτι και κανείς δεν έχει υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν υποψίες για παρατυπίες” είπε η ίδια πηγή, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986 με την εθνική Αργεντινής άφησε την Τετάρτη την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 60 ετών, από “δευτερογενές οξύ πνευμονικό οίδημα και επιδείνωση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας”. Βρισκόταν στο σπίτι του στο Τίγκρε, μια πόλη 30 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουένος Αϊρες, όπου έμενε από τις 11 Νοεμβρίου, αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί έξι ημέρες νωρίτερα σε επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.

Η εισαγγελία αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Έχει ζητήσει τον ιατρικό φάκελο, καθώς και τις καταγραφές από τις κάμερες στην περιοχή όπου ο Μαραντόνα ζούσε τις τελευταίες ημέρες του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις