Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμπουράκης – Μαραντόνα: Το απίστευτο σχόλιο που ξεσήκωσε το Twitter
ΕΛΛΑΔΑ

Καμπουράκης – Μαραντόνα: Το απίστευτο σχόλιο που ξεσήκωσε το Twitter

Καμπουράκης - Μαραντόνα: Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη κι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της γης.

Καμπουράκης – Μαραντόνα: Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης έγινε trend στο Twitter αλλά όχι για κάποιον θετικό λόγο. Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα που έχει προκαλέσει θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο, αποφάσισε να πει την γνώμη του για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή και να σχολιάσει την προσωπικότητά του. Ο Δημήτρης Καμπουράκης χαρακτήρισε γελοία προσωπικότητα τον Ντιέγκο Μαραντόνα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media.

«Εγώ έχω ορισμένες ενστάσεις για τον Μαραντόνα. Έκανε φοβερά πράγματα στο γήπεδο, μην τρελαθούμε τελείως ως προσωπικότητα ήταν γελοία προσωπικότητα και να με συμπαθάτε». Τι ήταν ο παγκόσμιος Ντιέγκο Μαραντόνα, αυτός που συγκλόνισε όλο τον κόσμο με τη ζωή του και το θάνατό του; Μία «γελοία προσωπικότητα» όπως λέει ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Την στιγμή που τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα στον κόσμο υποκλίνονταν μπροστά στο ταλέντο αλλά και στην προσωπικότητα του Μαραντόνα, στοιχεία που μετέτρεψαν το όνομά του σε θρύλο, το σχόλιο του κ. Καμπουράκη ακούστηκε σαν κάτι παραπάνω από παραφωνία…

Δείτε ακόμη
“Κοίταξε με ξανά με εκείνη την αγάπη” – Οι κόρες του Μαραντόνα “τσακίζουν” το Instagram
Τα δάκρυα της ερωμένης του Μαραντόνα – Η πρώην σύζυγός του δεν την άφησε να τον αποχαιρετήσει
Συγκινητικός ο αδερφός του Μαραντόνα: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί, να θυμάστε τον Ντιέγκο όπως πρέπει»
Αποτροπιασμός: Υπάλληλοι του γραφείου τελετών έβγαλαν σέλφι δίπλα στον νεκρό Μαραντόνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις