Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Τεσσάρα για ανάθημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Τεσσάρα για ανάθημα

Serie A - αγωνιστικό: Η Νάπολι συνέτριψε τη Ρόμα 4-0 στο ματς πρωταθλήματος που αποχαιρέτισε τον “δικό της” Ντιεγκίτο

Serie A – αγωνιστικό: Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τον Θεό της η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» διέλυσαν με 4-0 την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν, φορώντας φανέλες με τα χρώματα της εθνικής Αργεντινής. Μπήκαν δυνατά και έδειξαν από νωρίς το τι θα ακολουθούσε. Έκαναν φάσεις και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Στο 31’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με τον Ινσίνιε να κάνει το 1-0. Οι Ρωμαίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο.

Στο β’ μέρος, η Νάπολι ανέβασε κι’ άλλο την απόδοση της και κυριάρχησε. Έκανε αρκετές φάσεις και διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 64’ ο Φαμπιάν έκανε το 2-0. Η Ρόμα δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο 81’ έκαναν το 3-0 με τον Μέρτενς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πολιτάνο πέντε λεπτά αργότερα, γράφοντας το τελικό 4-0. Έτσι, η Νάπολι πήρε μία μεγάλη νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Ακόμα ένα επαγγελματικό τρίποντο η Μίλαν

Ασταμάτητη η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-0 της Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους «βιόλα» και τελικά το πέτυχαν. Στο 17’ ο Τσαλχάνογλου έκανε το 1-0. Δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, καθώς δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Κεσί να γράφει το 2-0. Η Μίλαν δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα από την Φιορεντίνα, που έπαιζε πιο αμυντικά. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ, όμως ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε το πέναλτι του Κεσί.

Στο β’ μέρος, η Φιορεντίνα ανέβασε την απόδοση της και πήρε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η Μίλαν ήλεγχε τον ρυθμό και πήρε τη νίκη. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από την Σασσουόλο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λάτσιο ηττήθηκε 1-3 από την Ουντινέζε (Ιμόμπιλε 74’ πεν. – Αρσλάν 18’, Πουσέτο 45+3’, Φορεστιέρι 71’). Η Μπολόνια νίκησε 1-0 την Κροτόνε (Σοριάνο 45+2’). Ενώ, η Κάλιαρι έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Σπέτσια (Ζοάο Πέδρο 52’, Παβολέτι 58’ – Γκιάσι 36’, Ενζόλα 94’ πεν.).

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις