Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Αυλαία στη Ριζούπολη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Αυλαία στη Ριζούπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Βόλο στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος του τριημέρου

30.11.2020 | 17:10

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καμαράς». Η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε ισόπαλη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στο Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-2). Έκανε μια καλή εμφάνιση και προηγήθηκε δύο φορές. Όμως, δεν ήταν αρκετό, αφού ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές με πέναλτι.

Μεσοβδόμαδα ο Απόλλων αντιμετώπισε τον Αστέρα στην Τρίπολη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι και έμειναν ισόπαλοι στο 0-0. Κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες  όμως οι νεοφώτιστοι φάνηκε να είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το διπλό. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Βιτλής, Λαγός και Ράιλι.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Απουσίες ξανά

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από την ήττα με 1-4 απέναντι στον ΟΦΗ. Παρά το σκορ, η εικόνα των Θεσσαλών δεν ήταν κακή. Κυνήγησαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος, όμως τους στοίχισε το αριθμητικό μειονέκτημα, που είχαν από το 30’.  Αναγκάστηκαν να ρισκάρουν και μοιραία δέχτηκαν ακόμα τρία γκολ. Έτσι, μπήκε ένα τέλος στο αήττητο των 5’ αγωνιστικών. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Όμως, δεν θα είναι εύκολο, αφού έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Σάντσες, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Τέκιο και Γκουαροτσένα.

Δείτε ακόμη:

Επαγγελματική νίκη ο ΠΑΟ, 2-1 τον Παναιτωλικό
Διπλό με Τζόλη-Βιερίνια ο ΠΑΟΚ, 2-0 στη Λαμία
Πέρασε από την Τρίπολη, 2-1 τον Αστέρα η ΑΕΚ
Exit mobile version