Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανατροπή ολκής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανατροπή ολκής!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Χέρτα έκανε δικό της το ντέρμπι 3-1 με ολική αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και παίκτη παραπάνω από την Ουνιόν

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μπλε βάφτηκε το ντέρμπι του Βερολίνου! Η Χέρτα επικράτησε 3-1 της Ουνιόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «σιδερένιους» να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους γηπεδούχους και έκαναν αρκετές φάσεις. Στο 20’ πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Αβονίγι να κάνει το 0-1. Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν αρκετά για τους φιλοξενούμενους, αφού τρία λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Άντριχ.

Η Χέρτα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και πίεσε για την ισοφάριση. Έκανε αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Λούθε. Όμως, η Ουνιόν αμύνθηκε υποδειγματικά και διατήρησε το προβάδισμα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η «γηραιά κυρία» ανέβασε κι’ άλλο την απόδοση της. Έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και έλεγξε τον ρυθμό. Έκανε φάσεις και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 51’ ο Πέκιαρικ έκανε το 1-1. Η Χέρτα συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα. Είχε αρκετές ευκαιρίες και πέρασε μπροστά στο σκορ, απέναντι σε μία Ουνιόν που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο 74’ ο Πιάτεκ έγραψε το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός επιθετικός έκανε το 3-1. Στην συνέχεια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έτσι πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Η Ομόνοια 2-1, διέλυσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε
Πέρασαν 17 ομάδες και μένουν πρωτιές και 7 εισιτήρια για το φινάλε
Χαστούκι στην αγωνιστική αξιοπρέπεια της ΑΕΚ, 2-4 στο ΟΑΚΑ η Μπράγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις