Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Δένουν Βρουσάι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Δένουν Βρουσάι

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Οι άνθρωποι της Μαρσέιγ ενδιαφέρθηκαν έντονα για το νεαρό εξτρέμ και οι “ερυθρόλευκοι” σκέφτονται πρόωρη ανανέωση

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Θέλει να «δέσει» τον Βρουσάι ο Ολυμπιακός. Ο 22χρονος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο «Βελοντρόμ» και ήταν ένας από τους διακριθέντες των Πειραιωτών, αφού εκτός από την προσφορά του στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, βοήθησε όποτε χρειάστηκε και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ ενδιαφέρθηκαν έντονα για την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ. Έτσι, έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του Βρουσάι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού επιθυμούν να κρατήσουν τον 22χρονο στο λιμάνι. Μάλιστα, θέλουν να κλείσουν σύντομα την υπόθεση, αφού θα καλέσουν τον νεαρό εξτρέμ ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.  Θυμίζουμε, ο Βρουσάι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, επομένως είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον Ιανουάριο με όποια ομάδα θέλει. Έτσι, οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σχετικά με την υπόθεση του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Θα προσφέρουν τριετές

Αυτό που προκύπτει, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφέρουν στον 22χρονο ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ενώ, και οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι αυξημένες. Το σίγουρο είναι, πως οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στον Βρουσάι και θέλουν να τον ανταμείψουν με ένα νέο συμβόλαιο. Ενώ, θα είναι και το νέο μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας (μετά από αυτό του Τσιμίκα).

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις