Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τραγική Μπαρτσελόνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τραγική Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Κάντιθ - ΒΑσίλισσα στην Ανδαλουσία, 1-0 τη Σεβίλλη εκτός έδρας η Ρεάλ Μαδρίτης

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα μία τραγική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν 1-2 από την Κάντιθ στο «Ραμόν ντε Καράνθα». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους νεοφώτιστους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 8’ ο Χιμένεθ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν φάσεις, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Κάντιθ. 

Στο β’ μέρος, εξακολούθησαν να κυνηγούν την ισοφάριση και τελικά το πέτυχαν, έστω και με αυτογκολ. Στο 57’ ο Αλκάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-1. Η Κάντιθ αντέδρασε και κατάφερε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 63’ ο Νεγρέδο έκανε το 2-1. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν έβρισκε λύσεις και έτσι αρκέστηκε σε μία φλύαρη κατοχή. Υπέστη ακόμα μία ήττα και έμεινε στο -12 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ, η Κάντιθ ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βασιλικό διπλό στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”

Πέρασε έστω και δύσκολα από την Ανδαλουσία η Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 1-0 της Σεβίλλης στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχούαν». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις, όμως η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη το λάθος των γηπεδούχων. Στο 55’ ο Μπουνού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1. Η Σεβίλλη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έπεσε πάνω στο τείχος της Ρεάλ. Έτσι, η «βασίλισσα» πήρε μια μεγάλη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Λεμάρ 56’, Γιορέντε 72’) και η Λεβάντε νίκησε 3-0 την Χετάφε (Ρότζερ 5’, Γκόμεζ 17’, Ντε Φρούτος 57’).

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις