Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Πρώτο τρίποντο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Πρώτο τρίποντο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε της ΑΕΛ 2-1 - Δύο γκολ ο Βέργος - Χάθηκε πέναλτι για τους γηπεδούχους, από ενα δοκάρι κάθε ομάδα

07.12.2020 | 21:49

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Έσπασε το ρόδι ο Παναιτωλικός! Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-1 της Λάρισας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν από την αρχή δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και είχαν και δοκάρι στο 8’ με τον Αριγίμπι. Τα «καναρίνια» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα οχτώ λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Βέργου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κέρδισαν πέναλτι στο 28’. Ο Νάγκι απέκρουσε την εκτέλεση του Αριγίμπι, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη.  Ο Αμερικάνος ούτε την δεύτερη φορά ευστόχησε, αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Η Λάρισα είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 40’, όταν ο Πινάκας σημάδεψε το δοκάρι.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό. Οι «βυσσινί» πήραν μέτρα στο γήπεδο και έπαιξαν πιο επιθετικά. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν. Οι Αγρινιώτες ήταν τελικά, αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 87’ ο Βέργος έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και σφράγισε τη νίκη. Η Λάρισα το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιουνές. Έτσι, τα «καναρίνια» πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν και ξεπέρασαν την Λάρισα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βέργος 16’,87’ (πεν), Γιουνές 95’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Κνετ (Μελισσάς 77’), Λιάβας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Αριγίμπι (Μεντόσα 57’), Ντάλσιο, Ντιας, Γιάκολις (Αρσούρα 68’), Τσιγγάρας, Ταχάρ (Περέιρα 77’), Βέργος

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Γλυνός 60’), Μιχαήλ (Γιουνές 86’), Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος, Τρούγιτς (Μούζεκ 86’).

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ
Exit mobile version