Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρναούτη – Παντελίδης: Ποιος οδηγούσε τελικά το τζιπ; Η απάντησή της σε όσα ήρθαν στο φως
ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτη – Παντελίδης: Ποιος οδηγούσε τελικά το τζιπ; Η απάντησή της σε όσα ήρθαν στο φως

Αρναούτη - Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr

Αρναούτη – Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού ο δημοφιλής τραγουδιστής. Συγκεκριμένα το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε τη νομική υποστήριξη της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, «ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού».

Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις. «Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα» είναι η μία πρόταση και η δεύτερη είναι η εξής: «Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

Παντελίδης: Τι υποστήριξε νωρίτερα ο δικηγόρος Λύτρας

«DNA της κοπέλας βρέθηκε στη θέση του τιμονιού, σε σημείο του τιμονιού που το κρατάς, από την εσωτερική πλευρά, όχι από την εξωτερική», αναφέρει μία τεχνική έκθεση για το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Απόστολο Λύτρα. «Υπάρχει τεχνική έκθεση του κ. Φιτσιάλου από το αυτοκίνητο που αναφέρει ότι DNA της κοπέλας βρέθηκε στη θέση του τιμονιού. Άρα θα έπρεπε να γίνει έστω και μία ερώτηση από τις Αρχές. Σε σημείο του τιμονιού που το κρατάς, από την εσωτερική πλευρά, όχι από την εξωτερική. Βρέθηκε DNA του Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού, μόνο του Παντελίδη. Μιλάω για την κολόνα του συνοδηγού. Αν ήταν συνοδηγός η κοπέλα και οδηγός ο Παντελίδης, όπως έπεσαν και οι δύο από τη δεξιά πλευρά, θα έπρεπε να υπάρχει DNA και της κοπέλας», ισχυρίστηκε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο STAR.

Επίσης ανέφερε πως «το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε πάρα πολύ μπροστά, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν μπορούσε να οδηγάει το αυτοκίνητό του σε αυτή τη θέση. Και να ήθελε να οδηγήσει έτσι όπως βρέθηκε το κάθισμα του οδηγού δεν θα μπορούσε. Επίσης, μιλάμε για ένα πολυτελές αυτοκίνητο και δεν άνοιξε ο αερόσακος. Έχω πληροφορηθεί πως αν κάποιος είναι με λίγα κιλά, υπάρχει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου εντολή πως δεν ανοίγει ο αερόσακος».

Το σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

Η μαρτυρία για τον συνοδηγό Παντελή Παντελίδη

Ο κ. Λύτρας επεσήμανε πως «τον συγκεκριμένο μάρτυρα τον βρήκα εγώ, όφειλαν οι Αρχές να βρουν τα άτομα με τα οποία είχε βρεθεί ο Παντελίδης στο σπίτι πριν γίνει το ατύχημα. Να σας πληροφορήσω ότι εκείνο το βράδυ ήταν 12-14 άτομα στο σπίτι που παίζανε χαρτιά και μου κάνει τρομακτική εντύπωση, γιατί κάποιος από τις Αρχές δεν έκανε έρευνα για το ποια είναι αυτά τα άτομα. Η εισαγγελία από τη στιγμή που ασχολήθηκε δεν όφειλε να ερευνήσει ποιοι ήταν αυτοί με τους οποίους είχε βρεθεί ο Παντελίδης; Να δει τι είχε συμβεί; Οι Αρχές ψάχνουν τις υποθέσεις όχι οι οικογένειες».

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως βρήκε φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ και έκανε έρευνα η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να μιλήσει με κάποιους. «Έδωσα πρώτος τα στοιχεία στον εισαγγελέα (φωτογραφίες) και ο εισαγγελέας κάλεσε τους μάρτυρες», ισχυρίστηκε. «Υπέβαλα αίτηση στον εισαγγελέα και του είπα ότι εκείνο το βράδυ υπήρχαν εκείνα τα άτομα που δεν έχουν εξεταστεί και οφείλεται να τα εξετάσετε. Ο εισαγγελέας κάλεσε τα άτομα και ο συγκεκριμένος είπε πως ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός», συμπλήρωσε.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε για άλλα άτομα που ήταν εκεί, εγώ έχω έρθει σε επαφή με ανθρώπους από εκείνο το βράδυ που είδαν τον συγκεκριμένο να βγάζει έξω από την πόρτα τον Παντελίδη και τις δύο κοπέλες. Αυτός ο μάρτυρας είπε πως επειδή ο Παντελίδης είχε πιει πάρα πολύ, έπεσε και πήγε να τον σηκώσει και τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Είναι καινούριο στοιχείο που ενισχύει τα στοιχεία που υπάρχουν» υποστήριξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις