Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Χωρίς Ινσίνιε στη Ρώμη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Χωρίς Ινσίνιε στη Ρώμη

Serie A - προαναγγελία: Η Νάπολι δοκιμάζεται από τη Λάτσιο - Στη Σασσουόλο φιλοξενείται η Μίλαν - Μεγάλο ματς για Αταλάντα και Ρόμα στο Μπέργκαμο

Serie A – προαναγγελία: Ματσάρα στο «Ολίμπικο»! Η Λάτσιο κοντράρεται με την Νάπολι. Οι «αετοί» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Μπενεβέντο. Είχαν την πρώτο λόγω των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως δεν είχαν και τις ευκαιρίες που θα τους έδινε τη νίκη. Η κούραση από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις τους έχει κρατήσει πίσω. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει κοντά στην εξάδα. Δεν υπολογίζονται οι Προτό, Λούλιτς, Παρόλο, Λέιβα, Βάβρο και Φάρες.

Από την άλλη, η Νάπολι έρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Ίντερ. Ήταν η κυρίαρχος του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει αρκετά γκολ, ωστόσο ο Χαντάνοβιτς βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και κράτησε το μηδέν. Ο Ινσίνιε έβρισε τον διαιτητή για το πέναλτι σε βάρος της ομάδας του και αποβλήθηκε. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Ινσίνιε, Όσιμεν και Μέρτενς.

Serie A – προαναγγελία: Δύσκολη έξοδος για Μίλαν

Δυνατή αναμέτρηση στο «Στάδιο MAPEI»! Η Σασσουόλο αντιμετωπίζει την Μίλαν. Οι «νεροβέρντι» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Φιορεντίνα. Μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα, όμως ισοφαρίστηκε γρήγορα. Είχε την πρωτοβουλία στην συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Είναι αήττητοι εκτός έδρας και απόψε θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Ρομάνια, Λοκατέλι και Ρίτσι.

Από την άλλη, η Μίλαν έρχεται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Τζένοα. Αμυντικά έκανε αρκετά λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, όμως η επιθετική της γραμμή ήταν καταπληκτική και είχε την απάντηση. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Δεν υπολογίζονται οι Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς, Γκάμπια  Μπενάσερ και Κιάερ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, μεγάλο παιχνίδι στο Μπέργκαμο όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Ρόμα. Η Ίντερ φιλοξενεί την Σπέτσια. Η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Τζένοα. Η Κάλιαρι κοντράρεται με την Ουντινέζε. Ενώ, η Τορίνο παίζει νωρίς το μεσημέρι με αντίπαλο την Μπολόνια.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις