Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Παράσταση η Λάτσιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Παράσταση η Λάτσιο

Serie A - αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη 2-0 με τη Νάπολι οι Ρωμαίοι - Διπλό στη Σασσουόλο, 2-1 η Μίλαν οδηγεί την κούρσα - Σαρωτική Αταλάντα, 4-1 τη Ρόμα

Serie A – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Λάτσιο! Οι «αετοί» επικράτησαν 2-0 της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 9’ ο Ιμόμπιλε έκανε το 1-0. Οι «παρτενοπέι» ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν την εικόνα του παιχνιδιού. Πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Λάτσιο.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και το θέαμα πλούσιο. Η Λάτσιο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν στο 56’ ο Λουίς Αλμπέρτο έγραψε το 2-0. Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει και ρίσκαρε. Είχε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο Ρέινα βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λάτσιο διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Μπαλάρα και οι δύο

Συνεχίζει απτόητη η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» νίκησαν 2-1 της Σασσουόλο στο «Στάδιο MAPEI». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιάνουν στον ύπνο τους «νεροβέρντι», καθώς ο Λεάο έκανε το 0-1 με την συμπλήρωση 6.2 δευτερολέπτων. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει αμέσως τα τέρματα τους, όμως το γκολ του Τσαλχάνογλου στο 3’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μίλαν καθάρισε το παιχνίδι λίγο αργότερα. Στο 26’ ο Σάλεμακερς έκανε το 0-2 και σφράγισε  ουσιαστικά τη νίκη.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν αρκετά γκολ. Η Σασσούολο ήταν αυτή που το πέτυχε. Στο 89’ ο Μπεράρντι έκανε το 1-2, όμως ήταν αργά για να μπορέσουν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, η Μίλαν παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Αταλάντα κατατρόπωσε με 4-1 την Ρόμα (Ζαπάτα 59’, Γκόσενς 70’, Μουριέλ 72’, Ίλισιτς 85’ – Τζέκο 3’). Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Σπέτσια (Χακίμι 52’, Λουκάκου 71’ (πεν) – Πίκολι 94’). Η Τορίνο έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μπολόνια (Βέρντι 69’ – Σοριάνο 78’). Η Μπενεβέντο νίκησε 2-0 την Τζένοα (Ινσίνιε 57’, Σάου 89’ (πεν)). Ενώ, η Κάλιαρι έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Ουντινέζε (Λυκογιάννης 27’ – Λασάνια 57’).

Δείτε ακόμη:

Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο
Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότφορντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις