Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παγωμένη μπύρα: Κόλπα για να κρυώσει αμέσως
PLUS

Παγωμένη μπύρα: Κόλπα για να κρυώσει αμέσως

Παγωμένη μπύρα: 4 κόλπα για να παγώσεις την μπύρα σου στο άψε σβήσε!

Παγωμένη μπύρα: Τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια παγωμένη μπύρα όταν οι θρεμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη.Τις περισσότερες φορές όμως θα πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα ώστε να φτάσει να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για να την απολαύσεις. Τι γίνεται όμως αν ζεσταθεί; Παρακάτω υπάρχουν απλά κόλπα για να παγώσεις εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη σου μπύρα.

1. Αλάτι

Αυτό το κόλπο είναι προτιμότερο αν θέλεις να παγώσεις πολλές μπύρες μαζί. Παίρνουμε ένα μπολ και το γεμίζουμε με νερό και παγάκια. Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο αλάτι και τοποθετούμε τις μπύρες μέσα στο μπολ. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μην υποτιμάς την επιστήμη, καθώς το αλάτι έχει την ικανότητα να ρίχνει τους βαθμούς κελσίου πολύ γρήγορα και μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τη μπύρα μας παγωμένη.

μπύρα στο ποτήρι

2. Παγάκια

Τα παγάκια μπορούν να παγώσουν τη μπύρα σου, αλλά παράλληλα θα την νερώσουν. Εξάλλου, ποιος βάζει παγάκια μέσα στη μπύρα του; Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μπύρα αντί νερό στην παγοθήκη σου. Περιμένεις να παγώσουν και φυσικά όταν είναι έτοιμα μπορείς να προσθέσεις τα παγάκια στην μπύρα που ήδη πίνεις για ακόμα πιο παγωμένη αίσθηση.

3. Χαρτοπετσέτα

Αν θέλεις η μπύρα σου να παγώσει γρήγορα, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Βρέξε το χαρτί και τύλιξε το μπουκάλι της μπύρας σε όλη του την επιφάνεια. Προσπάθησε να καλυφθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Βάλε την μπύρα στην κατάψυξη για 5 έως 15 λεπτά και είσαι έτοιμος. ‘Οταν αφαιρέσεις το χαρτί, η μπύρα σου θα είναι παγωμένη όσο η Ρωσία Δεκέμβριο μήνα!

4. Κανάτα

Αν δεν πίνεις γρήγορα την μπύρα σου, τότε αυτό το κόλπο είναι για σένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς όταν βγαίνουμε με την παρέα μας παραγγέλνουμε μπύρα σε κανάτα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι στα μεσοδιαστήματα η μπύρα μας ζεσταίνεται. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πλαστικό ποτήρι και παγάκια. Γεμίζεις το ποτήρι με παγάκια και το βάζεις μέσα στην κανάτα. Αυτό θα επιπλέει και θα κρατήσει τη μπύρα σου παγωμένη.

μπύρα με αφρό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις