Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – ΑΕΚ: Κονέ αντί Ιβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – ΑΕΚ: Κονέ αντί Ιβιτς

Ποδόσφαιρο - ΑΕΚ: Αλλαγή και στη θεση του αθλητικού διευθυντή, με τον Σέρβο στην έξοδο και αντικαταστάτη του τον Παναγιώτη Κονέ!

ΠοδόσφαιροΑΕΚ: Μετά τον Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ. Έτσι, οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Την λύση της συνεργασίας τους έκανε γνωστή η «Ένωση», μέσω ανακοίνωσης της. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για κοινή απόφαση των δύο πλευρών. Παράλληλα, αυτό που αναφέρεται, είναι πως η απόφαση αυτή πάρθηκε με βάση της ανακατατάξεις, που θα συμβούν στην ομάδα. Ενώ αναφέρεται, πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προτείνει στον Σέρβο να αναλάβει χρέη Εκτελεστικού διευθυντή. Όμως, ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος επιθυμούσε να αναλάβει την εν λόγω θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ίλια Ίβιτς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».

Ποδόσφαιρο – ΑΕΚ: Ο Κονέ

Αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Ιβιτς οι φήμες για συζητήσεις με τον Κονέ άναψαν. Τα ρεπορτάζ τον ήθελαν προ των πυλών, αλλά διαρκώς διαψεύδονταν από άλλες πηγές. Εντέλει η ανακοίνωση της “Ενωσης” έριξε φως στην υπόθεση και έδωσε στον άλλοτε διεθνή μέσο τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναλυτικά λέει: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας. Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές. Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα”.

Δείτε ακόμη:

Προτιμά Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς
Προβληματισμός από τα ευρήματα της νεκροψίας Μαραντόνα
Κραυγή αγωνίας για το βόλεϊ από Καραμπέτσο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις