Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

19

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρυσταλλία γέννησε: Η τραγουδίστρια λάμπει, στην πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο
LIFESTYLE

Κρυσταλλία γέννησε: Η τραγουδίστρια λάμπει, στην πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο

Κρυσταλλία γέννησε: Η Κρυσταλλία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία μέσα στο μαιευτήριο.

Κρυσταλλία γέννησε: Η Κρυσταλλία μόλις γέννησε και το ανακοίνωσε στο Instagram. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram από το μαιευτήριο μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε ο μπέμπαρος». H Κρυσταλλία έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέροντας στο κόσμο τον γιο της και είναι άκρως ευτυχισμένη. Τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη είχε ανακοινώσει στην εκπομπή «The Booth», την οποία συμπαρουσίαζε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Μουτίδου και την Σοφία Κουρτίδου. Η Κρυσταλλία και ο σύζυγός της χάρισαν μια selfie στους θαυμαστές της τραγουδίστριας φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες από το μαιευτήριο. Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία!

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω το συναίσθημα. Βλέπεις δύο ματάκια και βλέπεις όλο τον κόσμο. Έχει γεννηθεί 2.600, είναι υγιέστατο. Αυτή τη στιγμή θηλάζουμε. Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό. Έκανα επισκληρίδιο, αλλά κατέβαινε λίγο περίεργα ο μικρός και τελευταία στιγμή φλερτάραμε με την ιδέα για καισαρική. Δεν θα ήθελα ιδανικά, ήθελα να το ζήσω κανονικά. Οπότε το παλέψαμε και θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου. Ο σύζυγός μου ήταν μαζί κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ο Δημήτρης έκοψε ομφάλιο λώρο», είπε στο «Ευτυχείτε» η Κρυσταλλία.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Κρυσταλλία βρίσκεται στο βρεφικό δωμάτιο του σπιτιού της μπροστά από την κούνια και κάνει μία μεγάλη φούσκα με την τσίχλα της, σχολιάζοντας «ready to pop!», που σημαίνει «έτοιμη να εκραγεί».

Κρυσταλλία έγκυος

Η αποχώρηση από το The Booth και το baby shower

Ένα μήνα πριν, η Κρυσταλλία αποχαιρέτησε την εκπομπή “The Booth” με ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το μέλλον: “Παιδιά καλησπέρα! Είναι πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή γιατί σας αποχαιρετώ μαζί με το baby shower. Έφυγα πολύ ξαφνικά με όσα έγιναν. Νιώθω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό! Είναι Χριστούγεννα, είναι όλα γιορτινά, περιμένουμε και το μωρό. Είναι όλα μαζί, οπότε νιώθω τρομερή ανυπομονησία”, είπε απευθυνόμενη στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου.

Το αφιέρωμα για την τελευταία εκπομπή της Κρυσταλλίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις