Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ναι μεν, αλλά…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ναι μεν, αλλά…

Σούπερ Λιγκ - έρευνα μεταγραφών: Νεοφερμένοι το καλοκαίρι που δεν έχουν καταφέρει να πείσουν και είτε είναι υπό προθεσμία, είτε υπ ατμόν!

Σούπερ Λιγκέρευνα μεταγραφών: Όταν αποκτά μια ομάδα ένα ποδοσφαιριστή, ευελπιστεί να προσφέρει στο παιχνίδι της και να μπορέσει να την «γεμίσει» με τα στατιστικά του. Δεν είναι όμως πάντα αυτή η περίπτωση. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να προσφέρουν όπως θα ήθελαν στις νέες του ομάδες. Ή δεν μπορούν να προσαρμοστούν στους νέους τους ρόλους. Σε κάθε περίπτωση για άλλο λόγο αποκτώνται και άλλη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν στο νέο τους κλαμπ.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι νεοαποκτηθέντες των ελληνικών ομάδων, το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν. Ποιοι είναι αυτοί που ήρθαν με προσδοκίες, αλλά δεν προσαρμόστηκαν όσο θα ήθελαν και να προσφέρουν αυτό που αναμενόταν. Ειδικά μερικές μέρες πριν το άνοιγμα του νέου μεταγραφικού παζαριού .

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βινάγκρε ως δανεικό από την Γούλβς και η έλευση του άφηνε μεγάλες προσδοκίες για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Αφού θεωρείται ένας από τους καλύτερους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές στην εν λόγω θέση. Στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται για εκείνον και δεν έπεισε. Έχει σημειώσει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τους Πειραιώτες και θα επιστρέψει στην Γούλβς.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Παναθηναϊκός

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι η μεταγραφή, που έχει συνεισφέρει περισσότερο στην ομάδα, καθώς πρόκειται κυρίως για μία επένδυση στο μέλλον. Έχει μπροστά του πολύ πιο έμπειρους επιθετικούς και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος μόλις σε τρεις αγώνες χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του, ωστόσο δεν έχει προσφέρει όπως θα ήθελε ακόμα.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Η ΑΕΚ

Στην «Ένωση» η θέση του χειρότερου νεοαποκτηθέντα ανήκει με μεγάλη διαφορά στον Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο Νιγηριανός μέσος είχε έρθει ως ένας ταλαντούχος νεαρός εξτρέμ, ωστόσο δεν το έδειξε στην πράξη. Αγωνίστηκε μόλις μια φορά με την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και τα αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο ΠΑΟΚ

Ο παίχτης με την λιγότερη συνεισφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ από τους νεοαποκτηθέντες, είναι ο νεαρός μπακ Άντριαν Περέιρα. Δεν έχει μπορέσει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να βρει ρυθμό. Έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις, χωρίς να έχει προσφέρει ιδιαίτερα.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Αρης

Ο Άρης έχει κερδίσει αρκετά από τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι. Ο παίχτης που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα και να βρει ρυθμό είναι ο Ντατκοβιτς, ο οποίος μετράει μόλις τρεις συμμετοχές με τους «κίτρινους».

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο ΟΦΗ

Ο Ναζαρένο Σολίς είναι ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να συνεισφέρει στην ομάδα. Ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια με τους Ηρακλειώτες, χωρίς να μπορέσει να εντυπωσιάσει

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Ατρόμητος

Ο παίχτης που έχει συνεισφέρει λιγότερο από τις υπόλοιπες μεταγραφές, είναι ο Γιάννης Οικονομίδης. Ο 22χρονος δεν έχει μπορέσει να βρει θέση στο ρόστερ του Ατρομήτου και δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Μπράιαν Ορόσκο δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί με τον  Αστέρα Τρίπολης και έχει συνεισφέρει ελάχιστα, αγωνιζόμενος μόλις σαράντα λεπτά σε 2 αγώνες. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματα του για να συνεισφέρει όπως θα ήθελε.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Βόλος

Η χειρότερη μεταγραφή του Βόλου την φετινή περίοδό είναι αυτή του Σίμον Λούντεβαλ. Ο 32χρονος Σουηδός δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια αναμέτρηση. Έτσι, αποχώρησε ήδη από τους Θεσσαλούς.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιώργος Δούμτσης είναι ο νεοαποκτηθέντας του ΠΑΣ Γιάννινα με την μικρότερη συνεισφορά και τον μικρότερο αγωνιστικό χρόνο. Δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει τους νεοφώτιστους, αγωνιζόμενος μόλις σε τρεις αναμετρήσεις.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Απόλλων Σμύρνης

Η  μεταγραφή της «ελαφράς ταξιαρχίας» με την λιγότερη συνεισφορά είναι αυτή του Ρίτσι Κιτοκό. Ο Βέλγος μέσος δεν έχει μπορέσει να βρει χώρο στην ενδεκάδα της ομάδας και έχει αγωνιστεί σε μόλις 3 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Η ΑΕΛ

Η συνολική εικόνα της Λάρισας δεν είναι καλή. Εξίσου καλή δεν είναι και η παρουσία του Γιώργου Μαϊδάνου, ο οποίος δεν έχει μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 παιχνίδια, χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Ο Παναιτωλικός

Ο Χοακίν Αρσούρα ήρθε στο Αγρίνιο για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Παναιτωλικού. Δεν το έχει καταφέρει έως τώρα, αφού μετράει μόλις μία συμμετοχή με την ομάδα, χωρίς να έχει βοηθήσει.

Σούπερ Λιγκ – έρευνα μεταγραφών: Η Λαμία

Η Λαμία έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα, βρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο βαθμούς. Αρκετές από  τις μεταγραφές που έκανε δεν έχουν βοηθήσει αρκετά εως τώρα, όπως αυτή του Άγγελου Ζιούλη, που έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι, χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμη:

Αποχωρεί από τη Φόρμουλα 1 η Ινφίνιτι για τα …μάτια της ηλεκτροκίνησης 
Και στην Τουρκία βαρέθηκαν τα καμώματα Λιβάγια!
Η στάση ζωής του χαροκαμένου σέντερ των Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις