Αρης – Μεταγραφές: Στη λίστα και ο ‘Πρίγιο’!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – Μεταγραφές: Στη λίστα και ο ‘Πρίγιο’!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αρης - Μεταγραφές: Τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ Σάσα Πρίγιοβιτς βλέπουν στους κίτρινους για τη μεταγραφική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης

27.12.2020 | 22:12

ΑρηςΜεταγραφές: Έχουν σηκώσει τα «μεταγραφικά τους μανίκια» οι άνθρωποι του Άρη. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «κίτρινων» ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σε αυτά τα πλαίσια οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνεται, πως εξετάζουν την υπόθεση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη έκρουσαν τον κώδωνα και έκαναν τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την Αλ Ιτιχάντ για την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με την υπόθεση του Σέρβου επιθετικού ασχολείται προσωπικά ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης. Ο οποίος εξετάζει όλα τα δεδομένα προκειμένου να φέρει τον 30χρονο επιθετικό ξανά στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για την ομάδα του. Παράλληλα, ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα των «κίτρινων», οι οποίοι θα εξετάσουν εκτενώς όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση του εντός των επόμενων ημερών. Μία μεταγραφή που έχει και οπαδικές προεκτάσεις προφανώς.

Αρης – Μεταγραφές: Πάντα στα υπόψιν και ο Γκερέρο

Θυμίζουμε πως είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο οποίος επιθυμεί να αφήσει την Νότινγχαμ Φόρεστ για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι Θεσσαλονικείς τσεκάρουν και τις δύο περιπτώσεις και αναμένεται να αποφασίσουν εντός των επόμενων ημερών αν θα κινηθούν για την απόκτηση, ενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών. Έτσι ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου
Exit mobile version