Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – συνέντευξη: “Είμαι προνομιούχος”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι – συνέντευξη: “Είμαι προνομιούχος”

Μέσι - συνέντευξη: “Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος, όταν είμαι με τα παιδιά μου, να μπορώ να περάσω απαρατήρητος!»

Μέσισυνέντευξη: Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα νέο απόσπασμα από την συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό «la sexta», στην οποία ο Αργεντίνος μάγος της Μπαρτσελόνα εκφράζει την επιθυμία που έχει, να περνάει απαρατήρητος μερικές φορές και κυρίως όταν περνάει χρόνο  με τα παιδιά του. Ενώ, αναφερόμενος στην ζωή του, τονίζει πως έχει αλλάξει αρκετά η ζωή του με το ποδόσφαιρο. Όμως, επισημαίνει πως είναι ευγνώμων για όσα έχει πάρει από το άθλημα και από τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι είμαι προνομιούχος, λόγω όσων έπρεπε να ζήσω, αλλά υπάρχουν στιγμές, που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος και να μπορώ να απολαύσω την μετάβαση μου σε μια αγορά, σ’ έναν κινηματογράφο ή ένα εστιατόριο». Για να προσθέσει στην συνέχεια: «Είμαι πάντα ευγνώμων όμως, γιατί η αγάπη που έζησα σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές, ειδικά όταν είμαι με τα παιδιά μου, ότι ναι, θα ήθελα να περάσω απαρατήρητος!».

Μέσι – συνέντευξη: Ερχεται συνέντευξη σοκ!

Να θυμίσουμε ότι σε αυτή του την συνέντευξη ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους. Τα όσα έχει δηλώσει, δε, εκτιμάται πως θα …ταράξουν τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε ακόμη:

Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις