ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Υπογράφει ο Ουάρντα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Υπογράφει ο Ουάρντα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιηθεί και επίσημα η επιστροφή του στον δικέφαλο του βορρά για ένα χρόνο και με οψιόν

29.12.2020 | 21:45

ΠΑΟΚμεταγραφές: Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Άμρ Ουάρντα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τον «δικέφαλο».  Ο 27χρονος αναμένεται να κλείσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι αυξημένες συγκριτικά με αυτό που είχε στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, η διάφορα στο συμβόλαιο είναι περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, θα συμπεριλαμβάνεται και όρος επέκτασης της συνεργασίας τους, που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το επιθυμούν οι δύο πλευρές.

Έτσι, ο Άμρ Ουάρντα θα επιστρέψει για τέταρτη φορά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.  Θυμίζουμε, από τους «ασπρόμαυρους» έχει δοθεί τρεις φορές δανεικός σε Ατρόμητο, Λάρισα και Βόλο. Μάλιστα, με τους Περιστεριώτες είχε αναδειχθεί και MVP της Σούπερ Λιγκ. Ακόμα, εχει αγωνιστεί και στον Παναιτωλικό, ο οποίος ήταν και αυτός που τον έφερε στην χώρα μας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας και από εκεί μεταπήδησε στην Αλ Αχλί.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Κανονικό “στοίχημα”

Ο Αιγύπτιος διεθνής άσος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσει την ομάδα στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Εκεί όπου ο δικέφαλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει λύσεις. Ακόμα, μέσω της επιστροφής του θα επιδιώξει να εξιλεωθεί και να μπορέσει να ξετυλίξει το μεγάλο του ταλέντο. Ενώ και από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θεωρεί, πως έχει ένα «στοίχημα» να κερδίσει.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία
Exit mobile version