Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέμι Λοβάτο ραγάδες: Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η τραγουδίστρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέμι Λοβάτο ραγάδες: Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η τραγουδίστρια

Ντέμι Λοβάτο ραγάδες: Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρει: «Συνήθιζα να πιστεύω ότι η ανάρρωση από μια διατροφική διαταραχή δεν ήταν πραγματική»

Ντέμι Λοβάτο ραγάδες: Η Ντέμι Λοβάτο μοιράστηκε με τους 95 εκατομμύρια ακολούθους της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πολύ κοντινές φωτογραφίες από το σώμα της, δείχνοντας πως έχει ραγάδες. Έτσι θέλησε να δείξει στους θαυμαστές της πως αναρρώνει» από διατροφικές διαταραχές. Μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρει: «Συνήθιζα να πιστεύω ότι η ανάρρωση από μια διατροφική διαταραχή δεν ήταν πραγματική.

Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να πω ειλικρινά για πρώτη φορά στη ζωή μου – ο διαιτολόγος μου με κοίταξε και είπε ‘’Αυτό μοιάζει με την ανάκαμψη μια διατροφικής διαταραχής’’. Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην καραντίνα αυτό το καλοκαίρι, όταν ήθελα να γιορτάσω τις ραγάδες μου αντί να ντρέπομαι για αυτές». Η Ντέμι μάλιστα έριξε χρυσόσκονη στις ραγάδες της και έκανε τη μεγαλύτερη προσωπική αποκάλυψη για το σώμα της αλλά κυρίως για τον τρόπο που έβλεπε τον εαυτό της μέχρι πρότινος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις