Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού νέα: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση Βίσση – Βανδή
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού νέα: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση Βίσση – Βανδή

Ναταλία Γερμανού νέα: Η πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή πραγματοποιήθηκε το 2008, σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Alpha

Λίγο πριν φύγει το 2020 μας χάρισε μία μοναδική συνάντηση όσον αφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μοιράστηκαν τη σκηνή του J2US και έβαλαν τέλος σε μία κόντρα που κρατούσε χρόνια. Ήταν όμως αυτή η μόνη φορά που συναντήθηκαν οι δύο μεγάλες τραγουδίστριες; Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή πραγματοποιήθηκε το 2008 στο πλαίσιο της πρόβας τζενεράλε των Mad Video Music Awards. Μάλιστα όπως τόνισε η Ναταλία Γερμανού: «Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ».

«Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά πλησιάσει και της είχε πει “καλησπέρα, τι όμορφη που είσαι”, και η Άννα της είπε “κι εσύ”. Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Ίσως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια συνεργασία. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα. Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο-όσο… Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» κατέληξε η ίδια. Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού δεν απέκλεισε μια επικείμενη συνεργασία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις