Ταραντίλης – Μπράτης: Η χιουμοριστική απάντηση του σχεδιαστή μόδας για την ομοιότητα

LIFESTYLE

Ταραντίλης – Μπράτης: Η χιουμοριστική απάντηση του σχεδιαστή μόδας για την ομοιότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ταραντίλης - Μπράτης: Η... ομοιότητα του Άγγελου Μπράτη με τον Χρήστο Ταραντίλη έβαλε χθες «φωτιά» στο twitter και ο σχεδιαστής μόδας απάντησε

05.01.2021 | 10:15

Μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Χρήστος Ταραντίλης ανέλαβε τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όντας μάλιστα ο ίδιος που ανακοίνωσε τις αλλαγές στον σχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος. Στην πρώτη του εμφάνιση το twitter πήρε… «φωτιά» και πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως ο κ. Ταραντίλης μοιάζει εμφανισιακά στον σχεδιαστή μόδας και κριτή του GNTM, Άγγελο Μπράτη.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει επί του θέματος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» για να συνεχίσει: «Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν».

Exit mobile version