Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Κολιδά survivor: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο να μπει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Ειρήνη Κολιδά survivor: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο να μπει στο παιχνίδι

Ειρήνη Κολιδά survivor: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο να την δούμε φέτος στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ

Στον πρώτο κύκλο του Survivor, είχαμε δει στην ομάδα των μαχητών και την Ειρήνη Κολιδά. Όλοι θυμόμαστε ότι για εκείνη τελείωσε ξαφνικά και άδοξα το παιχνίδι μετά από το ατύχημα που είχε. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» κι είπε: «Κάτι έχει πάρει το αφτί μου! Μία τέτοια απόφαση θα είναι απόφαση ζωής γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει αρκετά. Τώρα ο Αλέξανδρος είναι επτά και θα είναι μια σοβαρή απόφαση αν θα παρθεί. Το χρωστάω στον εαυτό μου γιατί έφυγα ξαφνικά. Υπάρχει πρόταση ανοιχτή»! Αν τελικά η πρόταση γίνει και ταξιδέψει ως τον Άγιο Δομίνικο, καταλαβαίνετε ότι θα αποτελέσει ένα από τα φαβορί για το φετινό Survivor.

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε και καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η δημοφιλής γυμνάστρια όταν την ρώτησαν για τα αγωνίσματα στο Survivor είπε: «Όσα κάνουν οι παίκτες είναι λίγο πιο δύσκολα από όσο βλέπετε και έτσι θα έπρεπε να είναι αλλιώς δεν θα ήταν Survivor. Δεν έχεις να φας, δεν μπορείς να κοιμηθείς στα ξύλα, όταν έχει κρύο δεν αντέχεται με τίποτα. Και την επόμενη μέρα πρέπει να ξυπνήσεις χαμογελαστός για να πας για τα αγωνίσματα. Υπάρχουν και ώρες που δεν υπάρχουν κάμερες».

Ειρήνη Κολιδά – Survivor

Σχετικά με την προσωπική της εμπειρία σχολίασε: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι υπήρξε γκρίνια μεταξύ των ομάδων από την αρχή. Εντόπισα και μια ίντριγκα στις ομάδες, όχι τόσο στους μαχητές, αλλά στους διάσημους. Οι κάμερες δεν έδειχναν όλους τους παίκτες, αλλά κάποιους παίκτες συνέχεια. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από το Survivor το δικό μου. Έφυγα χωρίς να θέλω, λόγω του ατυχήματος και με ενόχλησε. Όταν βγήκα, είδα τα στιγμιότυπα που με έβγαζαν ζευγάρι με τον “Μισθοφόρο”. Ενώ για τον ποιον βλέπει ως νικητή φέτος σχολίασε: «Θα ήθελα νομίζω να δω στο τέλος τον Γιώργο Κοψιδά, θεωρώ ότι είναι άξιος. Την Κάτια Ταραμπάνκο την θεωρώ φαβορί. Εννοείται ότι θα “την είχα” σε κόντρα».

Ειρήνη Κολιδά instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις