Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Φαβορί ζητούν νίκη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Φαβορί ζητούν νίκη!

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Ο Αρης με τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο και ο ΟΦΗ με τη Λαμία αναζητούν λυτρωτικά τρίποντα

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την εμβόλιμη, 15η μέρα της Σούπερ Λιγκ. Στις 17.15 στου Χαριλάου ο Αρης ανοίγει την αυλαία του προγράμματος υποδεχόμενος τον Βόλο. Προερχόμενος από τη ήττα στη Λαμία 2-0, τη μόλις δεύτερή του στο πρωτάθλημα. Και ο Βόλος, στον αντίποδα, έχοντας κάνει τεράστιας αξίας νίκη επί του Ατρομητου με 1-0. 

Για τον Άρη ασφαλώς δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Σούντγκρεν που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ πάγια προβλήματα είναι ο γκολκίπερ Κουέστα και ο μέσος Κάτσε. Επιστρέφει κατω από τα δοκάρια ο Σιαμπάνης του οποίου το όνομα συζητήθηκε πολύ στην φερόμενη υπόθεση προσπάθεια δωροδοκίας του. Για τον Βόλο επιστρέφει ο στόπερ Κολόμπο, αλλά θα απουσιάσει ο Νίνης, ενώ δεν υπολογίζεται πλέον ο Ουάρντα που συνεχίζει πια στον ΠΑΟΚ. Μόνιμα εκτός ο μέσος Τσοκάνης και ο μπακ Τέκιο.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Στο “Γεντί Κουλέ”

Στο πανέμορφο Ηράκλειο ο ΟΦΗ για επιστροφή στις νίκες. Το παιχνίδι του ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με ανατροπή 2-1. Υποδέχεται δε την Λαμία η οποία έκανε την μεγάλη νίκη με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική 2-0. Για τους γηπεδούχους μένει εκτός ο μέσος Νέιρα, αλλά και οι αμυντικοί Μαρινάκης, Γιαννούλης, οι μέσοι Ναμπί, Ζακόρ, Ντε Γκουζμάν και ο στράικερ Γιάννου! Στην ομάδα της Λαμίας επιστρέφει ο μπακ Σάραμαντάς, αλλά εξακολουθούν να λείπουν οι αμυντικοί Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, οι μέσοι Χατζηστραβός, Μπουλούλης και ο στράικερ Βασιλόγγιανης που δεν υπολογίζεται.

Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Στο Περιστέρι

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στο Περιστέρι, όπου ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται κόντρα στον Ατρόμητο. Σε κακό μομέντουμ η γηπεδούχος που προέρχεται από την ήττα 1-0 στον Βόλο. Ο δε ΠΑΟΚ, έκανε άσχημη εμφάνιση στη Λάρισα και είχε άγιο να ισοφαρίσει 1-1 στο 95’, αποφεύγοντας έτσι την ήττα. Εκτός ο μπακ Τομάσεβιτς για τον Ατρόμητο, μόνιμα απέχουν οι μέσοι Ούμπιδες και Μπουσούλαζιτς, αλλά και ο επιθετικός Γιακουμάκης και ο σέντερ μπακ Ρισβάνης. Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Ροντρίγκο, αλλά παραμένουν εκτός ο Μπίσεσβαρ που δεν υπολογίζεται, αλλά και ο μπακ Λύρατζης. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Λάμπρουμ, Ουάρντα και Κρμέντσικ. Εκτός αποστολής ο στόπερ Βαρέλα χωρίς εμφανή λόγο.

Δείτε ακόμα: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις