Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Κερδισμένη η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Κερδισμένη η Γιούβε

Serie A - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 3-1 της Σασουόλο και μείωσε την απόσταση από τις πρώτες δύο θέσεις έχοντας και ματς λιγότερο - Ισοπαλία με τη Ρόμα εκτός 2-2 η Ιντερ

Serie A – αγωνιστικό: Βαθμούς άφησε η Ιντερ στο παιχνίδι με τη Ρόμα και έδωσε αέρα στη Μίλαν που είχε κερδίσει από χθες. Το μεγάλο ματς στο Ολίμπικο της Ρώμης, έληξε 2-2, με τον Μαντσίνι να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 86ο λεπτό. Οι Ρωμαίοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ από το 17′ με τον Πελεγκρίνι. Όμως η Ίντερ σε ένα οκτάλεπτο γύρισε το σκορ σε 1-2 υπέρ της χάρις σε τέρματα των Σκρίνιαρ και Χακίμι.

Στο σπουδαίο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της κυριακής, η Γιουβέντους επιβλήθηκε 3-1 της Σασουσόλο. Μάλιστα, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ρευστό με την Γιουβέντους να καταφέρνει να πετύχει τα δύο γκολ που σφράγισαν το τρίποντο στο 82’ με τον Ράμσεϊ και στο 90’ με τον συνήθη ύποπτο Ρονάλντο. Η μεγάλη κυρία είχε προηγηθεί στο 50’ με τέρμα του Ντανίλο, όμως η Σασουόλο είχε ισοφαρίσει στο 58’ με τον Ντεφρέλ.

inter held in draw 2-2 with roma

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Λάτσιο πέρασε με το τρίποντο από την Πάρμα 2-0, ενώ η Νάπολι απέδρασε από το Ούντινε με 1-2 χάρις σε τέρμα του Μπακαγιόκο στο 90’. Η Φιορεντίνας κέρδισε 1-0 την Κάλιαρι με σκόρερ τον Βλάχοβιτς στο 72, ενώ τέλος η Βερόνα επιβλήθηκε 2-1 της Κροτόνε.

Bakayoko scored and napoli won against udinese

 

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις