Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: “Killer” Μπαράλες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: “Killer” Μπαράλες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Με ακόμα ένα τέρμα του Αργεντίνου ο Αστέρας Τρίπολης δραπέτευσε με το τρίποντο από τη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα

10.01.2021 | 20:13

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Ένα τέρμα του Χερόνιμο Μπαράλες έκρινε την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες δραπέτευσαν με το 1-0 από τη Ριζούπολη και πήραν χρυσό τρίποντο που τους έβαλε στην εξάδα των πλέι οφ. Από την άλλη, ο Απόλλων με τη δεύτερη σερί ήττα, έμεινε στους 15 βαθμούς και μολονότι έχει ακόμα διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες θέσεις δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.

Ο Απόλλων βρήκε το γκολ νωρίς, αλλά η κεφαλιά του Φατιόν στο 17’ ήταν από θέση οφσάιντ. Ετσι σημείωσε ο βοηθός και επιβεβαίωσε ο VAR και το τέρμα ακυρώθηκε. Στο 20’ όμως, το λάθος του Μπρούσιτς δεν το ξόδεψε ο “κίλερ” Μπαράλες, που απέναντι από τον Βέρχουλτ πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Ως την ανάπαυλα οι κυανόλευκοι είχαν ελαφρά υπεροχή, αλλά όχι και τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Το β’ ημιχρονο

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η “ελαφρά ταξιαρχία” είχαν την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και κλασικές ευκαιρίες μνα σκοράρουν. Στο 49’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, από χέρι του Άλβαρες, αλλά μολονότι η φάση είναι εμφανής, Ευαγγέλου και VAR (Φωτιάς) δεν καταλόγισαν την εσχάτη των ποινών. Ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68’ με τον Ντάουντα, ενώ είχε και δοκάρι στο 83΄ με κεφαλιά του Φατιόν.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 20’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου. ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος, Σινιοράκης. VAR: Φωτιάς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλτ, Μπρούσιτς (Μουνιέ 66’), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (Βιτλής 66’), Φερνάντεθ (Βάρκας 88’), Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (Κώτσιρας 92’), Άλβαρες, Σουάρεζ, Κάστανο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (Καπίγια 66΄), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντες (Πασαλίδης 79’), Κρέσπι (Τιλίκα 66’ ).

 

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής
Exit mobile version